Menu

«Loveseats» på Edda2

Nå skal kjærligheten dyrkes på Edda kino i Haugesund. Det siste nye tilbudet nå er de såkalte Loveseats.

Av Egil M Solberg | 03.08.2017 14:55:21

I skrivende stund jobbes det med å installere nye kinoseter i Edda 2.

Nytt i salen er at det blir seks loveseats. Det er 2-seter «sofaer» uten armlene i midten, og de står litt for seg selv på den ene siden av trappa i salen.

– Vi har lenge ønsket å få til en sal med loveseats, og nå fant vi endelig en fin plass til det. Erfaringer fra andre kinoer er at dette er seter som ofte blir solgt først, forteller konstituert kinosjef Jorunn Kristensen.

I tillegg vil alle de øvrige setene ha mulighet til å lene ryggen tilbake og på første rad er det ekstra luksus med egne puffer som man kan hvile beina på.

Sakkosekkene som ble kjøpt inn før sommeren har også fått bli med videre, og ligger nå inne som plasser man kan kjøpe i billettsystemet.

Første visning i den «nye» salen blir fredag 4. august.

Tekniske oppgraderinger
I tillegg til bedre stoler i Edda 2, oppgraderes også Edda 4 og 5, på den tekniske siden.

Edda 5 får nytt lerret og en del oppgraderinger på lydsiden.

– Edda 5 er en sal mange liker veldig godt, og nå gjør vi noen oppgraderinger som vil gjøre den enda bedre, sier Kristensen.

– Edda 4 er en sal som har stått på vent lenge, så vi er veldig glad for at vi nå får nytt og større lerret, samt veldig mye bedre lyd. Resten av salen håper vi å kunne oppgradere i løpet av høsten, sier hun.

Filmfestivalens program er klart
I løpet av ettermiddagen i dag torsdag, vil også filmfestivalens program bli tilgjengelig på festivalens nettsider.

– I løpet av fredagen vil det trykte lommeprogrammet være klart. Så, fredag, etter kl 16.30, er det mulig å komme innom Edda kino for å plukke med seg et program, forteller Kristensen.

Runder 100.000 besøk
Torsdag formiddag hadde Edda kino så langt i år hatt 99.906 besøkende på sine kinovisninger.

– Det ser ut til at vi runder 100.000 besøkende i løpet av kvelden, forteller den konstituerte kinosjefen.

Sammenlignet med fjoråret ligger kinosenteret litt bak, men det er kun 1700 færre besøkende i år, sammenlignet med rekordåret i fjor.