Menu
Fjorden Cowboys
Familiefar og entreprenør Leif Einar Lothe (45) fra Utne i Hardanger er best kjent som Lothepus i serien Fjorden Cowboys, der han sammen med Joar Førde (35) gjør forskjellige stunts i inn og utland. FOTO: TV2

Lager nett-TV serie med Lothepus

Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus fra TV2 serien Fjorden Cowboys, skal nå være med i en nett-tv serie fra utstyrsleverandøren Wee.no på Frakkagjerd.

Av Egil M Solberg | 19.12.2016 13:08:10

Lothepus har nå signert en avtale med Wee.no, som blant annet betyr en liten TV-serie for nett, samt testing av utstyr og andre aktiviteter i sosiale medier. Innholdet blir lagt ut i WeeGruppens kanaler og på nettsidene under 2017.

– TV-underholdning og musikk er supert, men det er maskinentreprenør og anleggsarbeider jeg er. Boring, sprenging, muring, sjøarbeid og tunnelsikring jobber jeg med til daglig. Som entreprenør passer det utmerket å samarbeide med en solid utstyrsleverandør som Wee.no, og jeg gleder meg stort til 2017 og alt som skal skje, sier Leif Einar Lothe.

Daglig leder i Wee.no, Rune Wee, er godt fornøyd med avtalen med Lothepus.

– Lothe er kjent som en livlig vestlending, men bak underholderen Lothepus har vi også en dyktig maskinentreprenør. Det er en kombinasjon vi i WeeGruppen setter pris på og som vi ønsker å assosiere oss med, sier Rune Wee.

Travel TV-mann
Alt i julen dukker Lothepus opp på skjermen, og rett over nyttår er han deltaker i Kjendis-Farmen der han lever gårdslivet med blant andre Vendela Kirsebom, Aylar og Jarl Goli. Senere i vinter blir det premiere på sesong fire av Fjorden Cowboys.