Menu
Arkivbile: TV2

Lothepus slaktes av anmelderne

1500 besøkende fikk med seg konserten med Lothepus på Bergenhus-festning lørdag kveld. «Dette var riktig, riktig fælt», skriver anmelder i Bergens Tidende. – Jeg driter i dem, svarer Lothepus til VG.

Av Egil M Solberg | 05.06.2017 09:57:40

Anmelderne i BA og BT var ikke imponert, men det bryr hovedpersonen selv seg fint lite om.

– Jaså? Skriver de det? Det er vel noen idioter, da, som ikke kan skrive anmeldelser, det kan du hilse dem og si. Dette tar jeg ikke tungt i det hele tatt, sier Leif Einar Lothe (47) til VG.

– Jeg driter i dem, så de kan drite i meg, før han selv kommer med en slags anmeldelse av anmelderne som har gitt ham slakten:

– Det er typisk sånne som dem å ville tråkke folk ned. Men jeg vet at de ikke har peiling på musikk, så samme faen kan det være. Jeg hevder ikke at jeg har peiling på musikk, men jeg synes det er kjekt å synge. Og så lenge folk vil høre på, er det moro. At det skal sitte noen små rævhål og slakte meg, blåser jeg i, svarer han avisa.