Menu

«Lommemannen» i Haugesund og i Etne?

Politiet mistenker at den såkalte «Lommemannen» kan ha forgrepet seg på to gutter på Etnemarknaden i 1995 og forsøkt det samme med to andre gutter i Haugesund i 2000.

Av admin | 06.02.2007 13:50:28

– Vi fikk inn anmeldelsen så sent som i fjor høst. Mediafokuset på saken førte til at foreldrene til to små gutter husket en episode fra 2000 og tok kontakt med oss, sier politiførstebetjent Lars Ivar Grunnaleite i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til h-avis.no.

Foreldrene har fortalt at episoden skjedde like vest for studentboligene på Vardatun, i den såkalte Bambusskogen. Kripos intensiverer jakten på den såkalte «Lommemannen». Nå tyder etterforskningen på at mannen kan ha forgrepet seg på små gutter siden tidlig på 90-tallet.

En av sakene som kobles opp mot «Lommemannen» er en sak fra Etnemarknaden. Her skal to smågutter ha blitt sex-misbrukt på et tivoli under marknaden, skriver VGnett.

Påtaleansvarlig Jorid Killenberg forteller om en formidabel tipsmasse etter at Kripos for alvor tok tak i saken. – Vi får fortsatt inn nye saker der han har begått overgrep mot barn og vi etterforsker alle sakene for å se om det kan ligge informasjon i dem som til nå har vært ukjent for oss, sier Killenberg til Radio Haugaland.

Av Magnus Berning | 06.02.2007 kl.13:5