Menu
politi

Litt å gjøre i natt også

Pustet inn røyk, gikk med kniv på byen, narkotika på utested, satt i veien og vekking med kirkeklokker på natten. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 11.04.2015 07:57:11

22.30 TRUSLER OG KNIV PÅ INDRE KAI
En mann i 30-årene ble satt i varetekt etter å ha truet en vakt på Indre kai i Haugesund. Mannen var også i besittelse av en kniv.

00.50 TØRRKOKING I SENTRUM
Nødetatene ble sendt til en leilighet i Sørhauggata i sentrum av Haugesund. Det viste seg å være røykutvikling som følge av tørrkoking. To personer ble sendt til sykehus etter å ha inhalert røyk.

02.05 PROMILLEKJØRING PÅ STORD
En 20 år gammel mann ble fremstilt for legeundersøkelse og mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Det var ingen uhell i forbindelse med kjøringen.

02.08 URINERING PÅ SØPPELSPANN
En 28 år gammel mann ble tatt for urinering på offentlig sted. Han urinerte på et søppelspann utenfor et hotell på Indre kai i Haugesund.

02.39 BORTVIST FRA SENTRUM
En 39 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at han i beruset tilstand oppførte seg utagerende og vanskelig.

02.38 RUSET PÅ NARKOTIKA
En 28 år gammel mann ble pågrepet inne på et utested i Haugesund. Han ble innbrakt mistenkt for å være ruset på narkotika. Mannenble innbrakt til urinprøve.

02.45 MER NARKOTIKA
Nok en 28 år gammel mann ble innbrakt fra et utested mistenkt for bruk av narkotika.

02.38 SATT I KROSSEN
Politiet fikk inn melding om at en beruset mann satt midt i veien i Krossen på Åkrehamn. Han ble kjørt hjem av politiet.

04.55 KIRKEKLOKKER PÅ NATTEN
Klokkene hos Torvastad kirke på Karmøy begynte å ringe i natt. Det var naboene som kontaktet politiet og klaget på bråket. Klokkene hadde da ringt uten stop i over én time og vekket hele nabolaget. Politiet var opptatt med andre ting da meldingene kom inn, men da politiet kom til stedet ved 05.18-tiden var det helt stille.