Menu

Litt å gjøre i natt

Nådde ikke bussen, dame med narkotika, utagerte på hotell og tatt uten gyldig opphold. Dette er blant overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 14.11.2017 07:44:36

Nådde ikke bussen
En 43 år gammel mann ble sent mandag kveld overnattingsgjest ved et utested i Haugesund. Mannen som er hjemmehørende i en annen by og hadde ikke nådd bussen hjem og hadde ikke penger til hotell. Han fikk derfor husrom i kjelleren hos politiet.

Dame med narkotika
En 19 år gammel kvinne tilbrakt natten i arresten etter at hun natt til tirsdag ble tatt i besittelse av narkotika i Haugesund. Kvinnen er til tross for sin unge aldrer, godt kjent for politiet fra før.

Utagerte på hotell
En sterkt beruset 20-åring laget bråk på et hotell i Haugesund i natt. Ved  04.20-tiden måtte politiet assistanse betjeningen. Han ble først forsøkt bortvist, men da han nektet å følge politiets pålegg, ble han anmeldt og innsatt i drukkenskapsarresten.

Uten gyldig opphold
En 39 år gammel utenlandsk mann ble i natt pågrepet i Haugesund og satt i arresten. Han har ikke gyldig opphold i landet. Han ble dermed pågrepet for brudd på utlendingsloven.