Menu
politi

Litt å gjøre i natt også

Tyveri av gravemaskin, slagsmål på utested, innbrudd i bil, sex på offentlig sted, mye høy musikk og bortvisninger. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 18.06.2016 08:49:44

Gravemaskin stjålet i Tysvær
En gravemaskin ble meldt stjålet fra Hervik i Tysvær i natt. Den er av merket Kobelco Multisand. Dette er et kjøretøy på 13 tonn, den er gul, blå og hvit med striper.

Slagsmål på utested
En mann i slutten av 20 årene ble innbrakt til politiarresten etter et slagsmål på et utested i Karmøy i natt. Det var ved 02.15-tiden at mannen var den aktive part i slagsmålet. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Innbrudd i bil
Det ble meldt om innbrudd i en bil i Flotmyrgata i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. En rute er rute, men det er ukjent hva som er tatt.

Sex på offentlig sted
Politiet rykket ved 03.15-tiden i natt ut til Stord, etter melding om at et par hadde sex på offentlig sted. Akten var avsluttet før politiet kom til stedet.

Mye feststøy og flere bortvisninger
Politipatruljene i distriktet har i løpet av natten måtte rykke ut til flere fester hvor naboene har klaget på høy musikk. Det har i løpet av natten også blitt bortvist seks menn fra sentrum av Haugesund.