Menu
politi vest

Litt å gjøre i natt også

Bevisstløs etter fall, kniv på butikk, anabole steroider, narkotika i sentrum, forulempet politiet og en rekke ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 23.01.2016 07:21:36

Kniv og butikktyveri
En mann i 40-års alderen ble anmeldt for tyveri fra butikken butikk i Haugesund fredag kveld. Han ble også anmeldt for å bære kniv på offentlig sted.

Tatt med anabole steroider
En mann i 30-års alderen ble tatt for å oppbevare og bruke av dopingmidler lørdag kveld. Mannen ble stanset i en bil. Politiet vil ikke ut med hvor store mengder anabole steroider det kan være snakk om.

Dårlig oppførsel
En bruset 23 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Den unge mannen klarte ikke å oppføre seg.

Narkotika i sentrum
En 28 år gammel mann er anmeldt for bruk og besittelse av narkotika på et utested i Haugesund i natt. Mannen ble anmeldt og bortvist fra sentrum.

Bevisstløs etter fall
En 25 år gammel mann dyttet til av kollega på et utested i Kopervik i natt. Dette resulterte i at han falt og slo hodet. Mannen var bevisstløs da ambulanse kom til stedet. Mannen ble dermed kjørt direkte til akuttmottaket på Haugesund sykehus. Den mistenkte kollegaen er anmeldt.

Forulempet politiet
En beruset 30 år gammel mann ble i natt satt i arresten etter at han nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate Haugesund sentrum. Mannen forulempet også politiet med skjellsord og ble anmeldt for dette.

Kverulerte seg hjem
En beruset 18-åring ble nektet adgang på et utested i Sauda i natt. Dette var han uenig i og kom dermed i krangel med vaktene. Etterhvert måtte politiet gripe inn og bortvise mannen.

Urinerte på gata
En 24 år gammel mann ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum.