Menu
politi

Litt å gjøre for politiet

Politiet har i natt måtte rykke ut på oppdrag som varierer fra vold mot dørvakt til overstadig beruselse, promillekjøring og høy musikk. Her kan du lese mer om nattens oppdrag.

Av Egil M Solberg | 30.05.2015 09:51:46

Operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt var i natt Norunn Byrknes.

23.00 Narkotika på Stord
En mann i 20-årene ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han er også anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen. Mannen ble innsatt i arrest.

23.33 Bortvisning i Haugesund
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum. Hun hadde vært høylytt og kranglet med vakter ved et utested.

23.40 Høy musikk på Karmøy
Det kom inn klage på høy musikk i et byggefelt i Åkrehamn. Festdeltakerne var dratt fra stedet da politiet ankom stedet.

00.05 Høy musikk i Haugesund #1
Det kom inn klage på høy musikk fra en bolig i Haugesund sentrum. Naboene fikk ikke sove og politiet rykket ut til stedet for å avslutte festen.

00.17 Høy musikk i Haugesund #2
Klage på høy musikk fra bolig på Brakahaug. Politiet til stedet og påla huseier å dempe volumet samt lukke dører og vinduer slik at naboene får sove.

02.01 Vold mot dørvakt i Haugesund
En mann i 40-årene ble pågrepet på et utested i byen etter at han tok kvelertak og skallet til en dørvakt. Mannen ble satt i varetekt.

02.23 Promillekjøring i Sveio
En mann i 40-årene ble stanset av politiet i Sveio mistenkt for promillekjøring. Han ble anmeldt for både kjøring i ruspåvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, for å ha oppgitt uriktig personalia og for dokumentfalsk.

02.33 Etterkom ikke pålegg fra politiet
En mann i 20-årene ble anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. Mannen ble satt i drukkenskapsarrest.

03.04 Ordensforstyrrelse på Karmøy
En mann i slutten av 20-årene ble hentet av politiet og innsatt i drukkenskapsarrest. Han laget bråk og oppførte seg truende overfor en familie. Han blir anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse.

03.42 Overstadig i Haugesund
Politiet ble tilkalt av en drosje som hadde en beruset dame med seg. Dama var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Politiet fremstilte henne for lege før hun ble satt i drukkenskapsarrest.