Menu

Litt å gjøre for politiet også i natt

Bil på taket, narkotika i Vangen, båtjakt i Etnefjorden, villmannskjøring, campingbråk, innbrudd og ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av admin | 13.07.2014 10:46:43

18.05 En bil veltet over på taket da den kjørte ut av veien på fylkesvei 46 i Vindafjord. Bak rattet satt en beruset mann på 60 år. Han ble fraktet til legevakten i Ølen for en blodprøve.

20.45 5-6 ungdommer i 13-16 års alderen ble observert mens de røyket narkotika ved stupetårnet i Vangen. En politipatrulje rykket ut til stedet.

21.05 To RIB hurtiggående fritidsbåter ble observert i høy hastighet nordover ut Etnefjorden. Politibåten som var i området, valgte ikke å ta opp jakten.

21.22 En kvinne gikk rundt på et hotell i byen og nasket. Hun hadde også vært nede i et parkeringsanlegg og oppe i en restaurant for å naske med seg verdisaker. Kvinna som er en kjenning av politiet ble pågrepet med verdisakene.

22.00 En bil ble stanset ved Heiane på Stord etter villmannskjøring på E 39. Det viste seg å være en 47 år gammel mann bak rattet.

22.35 En 43 år gammel mann ble funnet liggende strekk ut på Fjellmyr terrasse i Haugesund. Politiet måtte bistår ambulansepersonell med å få fraktet mannen til legevakten. Han var beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Han fikk senere overnatte i drukkenskapsarresten.

23.45 Det kom klager fra naboer i Vindafjord om at det var mye bråk fra noen campingvogner parkert ved kaien. Et aggregat var startet og det ble spilt høy musikk. Politiet har fått flere meldinger om dette de siste dagene. Denne gang ble de ansvarlige bedt om å stenge av.

00.25 Det ble meldt om et pågående innbrudd i en nyere leilighet på Sævelandsvik. Tyvene hadde tatt seg inn et vindu. Utenfor sto en rød varebil og det ble båret ut verdisaker. Flere politipatruljer var raskt på stedet og allerede ved 00.37-tiden hadde politiet kontroll på fire personer.

02.20 Brannalarmen ble utløst i en bolig i Elgstien i Haugesund. En nabo varslet politiet om alarmen. Det var ingen hjemme og da politiet kom til stedet var det heller ingen tegn på røyk eller ild. Securitas overtok saken.

01.30 Politiet måtte hive seg på hesteryggen og få en løpsk hest ut av veibanen på fylkesvei 47 på Karmøy. Hesten ble senere overlatt eieren.

02.45 Noen små barn lyste med laser på passerende biler i Kopervik. Vitner kunne gi en godbeskrivelse av hvor lyset kom fra. Politiet besøkte en adresse hvor de fant to små barn leke med en laserpenn. Far, som er av utenlandsk opprinnelse, ble bedt om å sende barna i seng.

03.02 Politiet på Stord kom ved en tilfeldighet over en mann som var påført flere slag i ansiktet. Han blødde kraftig fra nesen og ble fraktet til sykehuset fr behandling. Gjerningspersonen er ikke kjent.

03.30 Det ble meldt om tilløp til slagsmål ved taxiholdeplassen i Haugesund.

03.55 En mann ble innbrakt drukkenskapsarresten etter at han skallet ned en kvinne utenfor et gatekjøkken på Indre kai i Haugesund. Det skal ha vært et slagsmål mellom mannen og kvinnen. Mannen motsatte seg også arrest og måtte legges i jern. Flere politifolk måtte også til for å få mannen inn på glattcella.

07.06 Brannalarmen ble utløs på Park Inn Airport Hotell. Hotellet er sommerstengt og det var ingen på jobb da brannvesenet kom til stedet. Alarmen var forårsaket av en teknisk feil.

Det har ellers vært mange klager på høy musikk fra flere steder i politidistriktet i natt.

Av Egil M Solberg | 13.07.2014 kl.10:45