Menu

Litt å gjøre for politiet i natt også

Utagerende på fest, tyveri ombord på Kystbussen, narkotikafunn i bil, urinering på gata, slagsmål og andre ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av admin | 19.07.2014 07:43:16

Kl. 0017 Haugesund
Mann (28) utagerer på fest øst i byen. Politiet til stedet, og innbringer en godt beruset person. Anmeldes for ordensforstyrrelse, forulemping av tjenestemann og nektet å oppgi personalia. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Kl. 0019 Stord
Mistanke om tyveri om bord på Kystbussen. Skal være stjålet pc og barbermaskin. Politipatrulje oppsøker bussen. 2 personer på bussen anmeldes for tyveri og besittelse av narkotika. De stjålne gjenstandene ble ikke funnet. De mistenkte er mann(35) og kvinne(40). Ble avhørt på stedet.

Kl. 0031 Tysvær
Politiet har stoppet bil med 3 personer i Tysvær. Mistanke om besittelse av narkotika, funn i bilen. Alle 3 tatt med inn til arresten. Bilen ransaket. Funn av mindre mengder narkotika, knyttet til 2 av personene. Sak opprettet på bruk og besittelse av narkotika. Alle dimmitert.

Kl. 0043 Haugesund
Mann(21) anmeldt for urinering i Haugesund sentrum. Lite samarbeidsvillig. Bortvist fra Haugesund sentrum til lørdag morgen kl. 0800.

Kl. 0145 Karmøy
Mann(26) bortvist fra utested på Karmøy, på grunn av beruselse og etter å ha vært i klammeri med annen person

Kl. 0150 Bømlo
Melding om at det har vært slosskamp på Bømlo. En person har skadet hånden. Politiet til stedet. Uklart hendelsesforløp. En person på veg til legevakten. Rolig på stedet når politiet kom. Partene tar kontakt med politiet i ettertid dersom de ønsker å anmelde forholdet.

Kl. 0151 Haugesund
Bilfører(46) anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i Haugesund. Anmeldelse skrevet og avhør tatt på stedet.

Kl. 0155 Karmøy
Mann(40) krangler og lager problemer i døra på utested på Karmøy. Politiet til stedet, personen bortvist. Ingen anmeldelse.

Vikedal Roots-festival
Har gått rolig for seg for politiets mannskaper.

Høy musikk

Flere meldinger på høy musikk fra hele distriktet.

Av Egil M Solberg | 19.07.2014 kl.10:43