Menu

Litt å gjøre for politiet

Vold mot politiet, nesebrudd etter slagsmål, dårlig oppførsel, promillekjøring, overstadig beruselse, høy fart og ordensforstyrrelser. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 10.06.2017 09:11:38

Tatt i fartskontroll
Under en fartskontroll på Austre Karmøyveg fredag kveld, ble i alt fire forenklede forelegg utskrevet. Høyeste hastighet ble målt til 67 km/t i en 50-sone.

Kranglet seg hjem
En 20 år gammel mann ble bortvist fra Kopervik sentrum til daggry i natt. Han hadde da ifølge politiet vært både beruset og dum. Han satte seg opp mot vakter før politiet grep inn.

Overstadig i sentrum
En 32 år gammel mann ble funnet overstadig beruset i sentrum av Kopervik i natt. Mannen var oppegående nok til at han ble sendt hjem. Han ble imidlertid bortvist fra Kopervik sentrum til lørdag morgen.

Ville ikke høre på politiet
En mann på 20 ville i natt ikke høre på hva politiet fortalte ham. Mannen dukket opp igjen i Kopervik til tross for at han tidligere på kvelden var blitt bortvist. Denne gang ble han pågrepet og fikk sove ut hos politiet. Han ble også anmeldt.

Mistenkt for promillekjøring
Ved 01-tiden i natt ble en 28 år gammel beruset mann stoppet bak rattet i Haugesund. Nødvendige prøver ble tatt og han førerkort er beslaglagt.

Dårlig oppførsel
Ved 01.40-tiden i natt ble to menn på henholdsvis 30- og 37 år bortvist fra sentrum av Haugesund. Mennene var beruset og oppførte seg dårlig.

Nesebrudd etter slagsmål
Det ble meldt om personskade i forbindelse med et slagsmål i Kopervik ved 02-tiden i natt. To menn i 20-årene var involvert. Fornærmede ble slått i ansiktet og hadde behov for legehjelp. Det er snakk om et mulig brudd i nese. Mistenkte og vitner ble avhørt på stedet og saken er anmeldt.

Vold mot politiet
To mann ble pågrepet på Stord og innsatt i varetekt i 02.20-tiden i natt. De to satte seg opp mot politiet og ble voldelige. De nektet å nektet å etterkomme pålegg og ville ikke følge politiets anmodninger. Saken er anmeldt og de to blir avhørt lørdag formiddag.