Menu
politi

Litt å gjøre for politiet

Bilkjøring i narkorus, mann funnet overstadig beruset, mann møtte ikke til fengsling og jakt på løs Rottweiler. Politiet fikk litt å gjøre i natt også.

Av Egil M Solberg | 20.08.2015 10:06:40

22.04 Ruset og uten gyldig førerkort
En mann i 50-årene ble stanset i bil av en politipatrulje like utenfor Haugesund sentrum. Han mistenktes for å ha vært ruset på narkotika. Blodprøve ble tatt av mannen. Han hadde heller ikke gyldig førerkort. Hans bopel ble senere ransaket og det ble gjort funn av mindre mengder narkotika. Han ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, bruk av narkotika og oppbevaring av narkotika.

23.13 Ruset mann på Stord
En ruset mann i 20-årene ble tatt vare på av politiet på Stord. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og fikk overnatte i arresten.

00.31 Møtte ikke til straffegjennomføring
En mann i 20-årene fra Tysvær hadde unnlatt å møte til soning i fengsel da han var innkalt til straffegjennomføring. Han ble pågrepet av politiet på bopel og satt i varetekt. Han vil bli overført Kriminalomsorgen torsdag formiddag.

02.55 Løs Rottweiler i Haugesund
Det kom inn melding til politiet fra publikum om en løs Rottweiler i Haugesund sentrum. Politipatrulje fanget hunden. Den var chippet. Eier ble kontaktet og vedkommende fikk tilbake hunden.