Menu
lido

Lido fikk Sildajazzprisen

Peder "Lido Lido" Losnegård ble hedret med Statoils Sildajazzpris 2015 i forbindelse med åpningen av Sildajazzen i kveld.

Av Egil M Solberg | 05.08.2015 21:02:08

– Takk til denne byen, denne festivalen og alle folkene, som har gitt meg den bagasjen jeg har, og den oppdragelsen jeg har. Det er utrolig merkelig å være nordmann i en stor, internasjonal musikkbransje, og jeg er fryktelig, fryktelig takknemlig for alle folkene som jeg har hatt med meg gjennom oppveksten min, sa Losnegård ifølge Haugesundnytt.

Prisen er på 30.000 kroner og skal fortrinnsvis deles ut til en musiker, gruppe eller enkeltperson som har gjort seg fortjent gjennom sitt virke for med jazz.

Den kan også deles ut som stipend og oppmuntring for unge musikere som satser på en yrkeskarriere med jazz som basis.