Menu

Letet etter tyv – oppdaget brann

Politiet fikk ved 04.27 tiden i natt melding om et innbrudd i Eivind Nilsens vei på Fjelltun i Haugesund. Politimennene som rykket ut fulgte sporene etter gjerningsmannen og oppdaget en brann i en garasje.

Av admin | 06.02.2003 05:52:22

Beboere i husstanden ringte politiet for å melde om at de våknet av at noen tuslet rundt i huset. Ubudne gjester hadde vært på besøk mens de sov og tatt med seg blant annet en lommebok med kredittkort.

En hundepatrulje fulgte sporene over til naboen der det viste seg at gjerningsmennene også hadde brutt seg inn i en bil. Politimennene fulgte sporene videre og fant en ransel som antakelig stammet fra innbruddene.

Ikke langt derfra oppdaget de at det brant i en bod i en garasje. Politiet avsluttet derfor søket etter gjerningsmennene for å ta seg av brannen som ble oppdaget ved 05.22 tiden.

Brannvesenet ble tilkaldt, og beboere i det tilhørende huset ble vekket og bedt om å forlate boligen, mens politiet arbeidet med å slokke ilden. Tjenestemennene greide å slokke ilden før brannvesenet kom til stedet.

Ved operasjonssentralen får Radio Haugaland opplyst at brannen var påsatt. Ting kan tyde på at det var gjerningsmennene politiet var på jakt etter, som satte fyr på boden for å unnslippe.