Menu
Åkrafjordtunet i Etne kommune. FOTO: Kjell Bua
Åkrafjordtunet. FOTO: Akrafjordtunet.no

Leter etter tyven på Åkrafjordtunet

Det ble mandag kveld igangsatt en omfattende leteaksjon etter den etterlyste 28 år gamle tyven i området rundt Åkrafjordtunet. Mannen skal angivelig ha kjørt tom for strøm i en stjålet el-bil.

Av Egil M Solberg | 08.12.2015 00:25:02

– Mandag formiddag ble vi gjort oppmerksom på en stjålet el-bil i det området i Haugesund der det har vært mange innbrudd. Vi fikk også opplysninger om at bilen sto på Åkrafjordtunet, sier operasjonsleder Håkon Tornes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Haugesunds Avis.

Politiet igangsatte derfor en omfattende leteaksjon i området Åkrafjordtunet. Flere hundepatruljer var involvert i søket. Både hus og hytter ovenfor Markhus ble gjennomsøkt i jakten på mannen.

– Vi fant ei hytte langs Europavegen der det hadde vært innbrudd og det ble funnet ei jakke som vår mann sannsynligvis har brukt, sier Tornes til avisa.

Politiet leter fortsatt i området. Tirsdag kveld kan mannen ha blitt observert ikledd svarte regnklær i Fjæra.kart Fjæra

Mannen kan ha kommet seg ned på E134 igjen og haiket fra området. Han kan også befinne seg i en ubebodd hytte. Alle som har hytter eller hus i området, bes nå sjekke disse. Bilister bes også om å være oppmerksom på folk som går langs veien eller haiker.

Den 28 år gamle tyven skal være av marokkansk opprinnelse.Etterlyst