Menu

Kristian Valen i Hollywood

En uke i Los Angeles i forbindelse med Oscar-prisutdelingen må jo være en opplevelse, sa Kristian Valen. Som sagt, så gjort - lørdag morgen reiste han til Hollywood for en helg sammen med stjernene.

Av admin | 27.02.2007 13:04:21

MMS PRIVAT: Kristian på festen til Jennifer Love Hewitt Oscar kvelden. 

 Hør intervju med Valen fra L.A.

Gjennom kontakter i USA fikk komikeren og sangeren adgang til flere av de store Oscar-festene.

Søndag kveld var Valen gjest på Oscar-festen til Jennifer Love Hewitt på Sunset Bullevard, eller Oscar row som området kalles under Oscar utdelingen. På rekke og rad har Vanity Fair, Elton John, med flere, sine Oscar fester.

Festen til Jennifer Love Hewitt er der de unge Hollywood stjernene møtes og her fant Valen seg godt til rette.

– Lørdag kveld var det Oscar pre-party og da var jeg så heldig at jeg fikk spandere noe godt på Paris Hilton. Hun var helt vanlig, bedyrer Valen, som ikke opplevde at hun oppførte seg noe annerledes enn vanlige folk.

– Nei, både hun og andre som var der kom en lett i dialog med. Ble litt overasket over hvor hyggelige de var, sier Valen.

Under arrangementene søndag og mandag ble det god kontakt med flere stjerner.

– Lørdag kveld møtte jeg Dennis Rodman i hotellobbyen. Han har jeg hilst på en gang tidligere under et NBA arrangement her borte, han var fæl med å spandere. Jeg hadde litt vondt i hode på mandagen kan du si, forteller en lattermild Valen i kjent stil.

Han skal være i Oscar-byen frem til lørdag før han drar tilbake til Oslo, der leiligheten hans er under ombygging.

Av Egil M Solberg | 27.02.2007 kl.13:0