Menu
Politi

Knivstikking på fest

En blodig og forkommen mann av utenlandsk opprinnelse ble i natt funnet ikke langt fra sykehuset i Haugesund. Det viste seg da at han var blitt knivstukket på en fest.

Av Egil M Solberg | 01.11.2015 12:10:01

Det var ved 03.45-tiden i natt at mannen ble påtruffet av bilfører som varslet politiet. Både politi og ambulanse ble dermed sendt til stedet.

– En blodig og forkommen litauisk mann i slutten av 20-årene ble da funnet, opplyser operasjonslederen Jarle Utne-Reitan hos politiet.

Mannen hevdet at han var blitt knivstukken av en annen mann under et drikkelag ikke lagt fra stedet. Han hadde også måtte hoppet ut fra andre etasje og rømme over Karmsundgata for å berge livet.

– Vi fikk den skadde mannen til sykehuset. Den mistenkte gjerningsmannen ble sporet opp ved 05.10-tiden og satt i arresten, opplyser operasjonslederen.

Etterforskningen som har vært utført i natt gjør at det er usikkerhet knyttet til fornærmedes fremstilling av hendelsesforløpet. Begge parter har drukket en del alkohol. Det eneste begge parter er enige om er at de har vært involvert i slagsmål med hverandre.

– Derfor blir de sittende i drukkenskapsarresten til de er edru. Så får den videre etterforskningen vise om det er grunnlag for å sette dem i varetekt, avslutter Utne-Reitan.