Menu

Klassisk lørdagskveld for politiet

Innlagt med kjevebrudd, falskt navn, forsøk på promillekjøring, vold på nattklubb og mann slo kvinne i ansiktet. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.04.2016 09:31:23

– Politiet har hatt en travel natt med mange oppdrag som omhandler ordensforstyrrelse og bortvisninger på Haugalandet samt på Stord og i Sauda i natt, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Slo kvinne i ansiktet
Politiet pågrep lørdag kveld en ung mann som gjekk etter og slo en dame i ansiktet flere ganger. Hun ble imidlertid ikke skadet. Mannen fikk overnatte i politiarresten.

Forsøk på promillekjøring
En mann i 40-års alderen ble ved 02.20-tiden i natt anmeldt for forsøk på å kjøre bil i alkoholpåvirket tilstand. Politiet fikk stanset mannen før han satte avgårde i Kopervik. Prøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt.

Innbrudd i kjeller
Politiet rykket ut etter melding om innbrudd i en bolig nord i Haugesund ved 02.25-tiden i natt. Da hadde noen brutt opp en kjellerdør. Det var i natt uavklart hva som ble borttatt.

Vold på nattklubb

En mann i 20-års alderen ble ved 02.40-tiden i natt utsatt for blind vold inne på en nattklubb i Haugesund. Fikk fikk slått ut en tann og måtte fraktes til legevakten. Politiet har i natt søkt etter gjerningsmannen uten å finne han.

Falskt navn
En mann i 20-års alderen ble innbrakt til politiarresten etter at han oppgav falskt navn til politiet i Haugesund sentrum ved 02.40-tiden i natt. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Innlagt med kjevebrudd
En mann i tenårene ble innlagt på Stord sykehus med mulig kjevebrudd etter en voldshendelse på Stord ved 03.45-tiden i natt. politiet er i gang med etterforskingen.

Overstadig på Stord
En mann i 20-års alderen ble innsatt i drukkenskapsarrest ved 04.20-tiden i natt. Mannen hadde inntatt såpass mye alkohol at han ikke lenger var i stand til å gjøre rede for seg. Det var på Stord at politiet påtraff den overstadig berusede mannen. Han ble kjørt til drukkenskapsarresten i Haugesund.