Menu
Ellene Lise Steinsvik TV Norge
FOTO: TV Norge

Kastet ut etter naken-TV

Ellen Elise Pettersen Steinsvik (22) fra Haugesund mener hun ble kastet ut fra sin leilighet da det ble kjent at hun skulle delta i fjernsynsprogrammet med nakendating.

Av Egil M Solberg | 28.09.2015 20:22:01

– Jeg ble veldig sjokkert, og holdt på å begynne å grine, sier hun til VG.

Desember i fjor flyttet 22-åringen inn i en garasjeleilighet på en bondegård i distriktet.

– Da nyheten om at hun var deltager kom ut i sommer, ble hun kastet ut, sier Steinsvik til VG.

Hun fikk beskjed om at en annen beboer på gården var skuffet over at Steinsvik skulle være naken på TV.

– Hun sa rett frem at hun ikke likte at jeg skulle være naken på TV, og at det var årsaken til at jeg måtte flytte ut av leiligheten. Jeg ville ha en oppsigelse fra dem, men i oppsigelsen skrev de at årsaken var at de skulle bruke leiligheten selv, hevder hun ifølge avisa.

Hun fant ny leilighet i Haugesund sentrum.

– Jeg er ikke sint på dem. Det viser bare at det kan få konsekvenser å være på TV, og at folk har litt forskjellig syn på ting. Det skal de få lov til å ha, men jeg trodde ikke at folk skulle være så firkantet. Jeg synes det er drøyt, sier Steinsvik til VG.