Menu

Kambe gir seg på Stortinget

Stortingsrepresentant Arve Kambe fra Haugesund, har i dag meldt fra til nominasjonskomiteen om at han ikke stiller til en ny periode på Stortinget.

Av Egil M Solberg | 26.08.2016 14:32:29

– I dag har jeg hatt møte med nominasjonskomiteen i Rogaland Høyre. Der har jeg gitt beskjed om at jeg ikke ønsker gjenvalg for en ny periode på Stortinget, opplyser Stortingsrepresentant Arve Kambe på sin Facbook-side.

Kambe opplyser at han siden jul har tenkt mye på om hans skulle binde meg til ytterligere fire år på tinget.

– Jeg er i dag 41 år og har allerede fått æren og gleden av å representere Haugesund-regionen, Rogaland og Høyre på Stortinget i to perioder.

Den siste tiden på Stortinget skal han blant annet bruke for å drive valgkamp.

– Det året skal jeg bruke svært godt på vegne av de som har stemt Høyre og på meg. Jeg skal være med på laget som sikrer at Erna fortsetter som statsminister med et borgerlig flertall på Stortinget i 2017, understreker Kambe.