Menu
Politi

Julebordsnatt med mye bråk

Slagsmål på julebord, trafikkulykke på Karmøy, aggressiv mann bortvist, offentlig urinering, høy musikk og glatte veier. Dette er innholdet i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 27.11.2016 10:12:20

Slagsmål på julebord
Allerede ved 20-tiden lørdag kveld måtte politiet rykke ut i forbindelse med en ordensforstyrrelse. Da ble det meldt om slagsmål på et hotell på Stord. Det var to brødre som havnet i slagsmål på julebordet. De ble begge kjørt til arresten i Haugesund og anmeldt.

Ulykke på Eide
En personbil kjørt av vegen ved Eide på fylkesvei 47 utenfor Kopervik lørdag kveld. Føreren var en mann i 20-årene. Han var ved bevissthet og ble kjørt til Haugesund sykehus. Han var ikke livstruende skadd. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Det ble redusert fremkommelighet i forbindelse med bilbergingen da kun ett kjørefelt var åpent.

Aggressiv i sentrum
En beruset og aggressiv mann i 50-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Han tok ikke imot tilbudet om å dra hjem og ble derfor overnattingsgjest i arresten.

Anmeldt for urinering
En mann i 40-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Leirvik sentrum i natt.

Anmeldt for høy musikk
Ved 05-tiden søndag morgen ble det klaget på høy musikk fra en privat adresse i Haugesund. En politipatrulje rykket ut til stedet og avsluttet festen. Den ansvarlige for festen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Glatte veier
Politiet har i morgentimene søndag fått inn flere meldinger om glatt føre på E 39 i Sveio. Vegtrafikksentralen er varslet Kjør forsiktig, anmoder politiet.