Menu
Vinneren av Nabolaget bor på Risøy i Haugesund og heter John Harald Log. Han vant én million kroner.
John Harald Log ble vinneren av «Nabolaget» denne uken og fikk seg en overraskelse av sjefsgratulatør Alex Rosén og Haugaland Trekkspillklubb. FOTO: Kjell Bua

John Harald vant «Nabolaget»

John Harald Log (45) bosatt på Risøy i Haugesund ble denne uken vinneren av én million kroner i spillet «Nabolaget» sendt på TV2.

Av Egil M Solberg | 20.03.2015 19:40:11

45-åringen, som til daglig jobber som fabrikksjef på Nexans Norway sin kabelfabrikk på Karmøy, hadde tatt seg fri fra jobb for å frakte sjefsgratulatør Alex Rosen rundt i båten sin.

I forkant hadde han nemlig blitt oppringt med en beskjed om at han tilhørte det heldige nabolaget i Haugesund, som denne uken skulle få besøk av tv-teamet.

Dagen startet med en hvit løgn fra Rosén om at John Harald hadde vunnet 10.000 kroner, og det var han etter eget utsagn fornøyd med.

Utover dagen besøkte de både 10.000- og 100.000 kroners vinnere med konfetti og jubelrop, og det var allerede en dag utenom det vanlige for den glade haugesunderen.

Da oppdraget var utført, måtte tv-teamet bli med John Harald hjem til John Risøens gate og hente en kamera-bag de hadde glemt igjen med vilje.

I mellomtiden hadde en del av de andre vinnerne samlet seg, sammen med musikerne fra Haugaland Trekkspillklubb, som skulle akkompagnere Alex i gratulasjonssangen.

Alle snek seg rundt hjørnet i nabolaget, og i det Alex overrasket John Harald med at han ikke hadde vunnet 10.000 kroner, men 1 million, brøt jubelen løs.

– Nå kan jeg lettere oppfylle noen smådrømmer jeg har hatt – spesielt det å reise til Sør-Afrika og dykke med hvithai, sier han til Norsk-Tipping.

Vinner nummer 46 i Haugesund
John Harald ble med sin millionpremie den 46. med adresse i Haugesund, som kan kalle seg spill-millionær. I kommunen bor det fra før 34 Lotto-millionærer, 5 personer som har blitt Joker-millionærer, 3 VikingLotto-millionærer, og en person som har passert millionen i Extra.