Menu

Ishallen åpner på torsdag

Ishallen i Haugesund har åpning på torsdag. Fra klokken 16 til 20 torsdag og fredag blir det gratis adgang for alle som vil prøve seg på isen. Hallen skulle egentlig ha åpnet i oktober 2009.

Av admin | 23.01.2010 10:20:45

HØR LYDFIL: TORSDAG ÅPNER ISHALLEN
– Etterhvert vil kommunen også prøve å få til isdisko, forklarer Bergsaker.

Ishallen i Haugesund har åpning på torsdag. Fra klokken 16 til 20 torsdag og fredag blir det gratis adgang for alle som vil prøve seg på isen.

– Dette er en ishockeybane og det blir full gang med hockeyspill og publikumsskøyting allerede fra starten av, men vi håper etter hvert også å få til noe curling og isdans, sier idrettssjef Kjell Einar Bergsaker i Haugesund kommune.

På Valentinsdagen 14. februar kan det bli kjærlighetsskøyting med dempet belysning og rolig musikk.

– Etterhvert vil kommunen også prøve å få til isdisko med musikk for ungdom, forklarer Bergsaker.

Den offisielle åpningsmarkeringen med stor ichockeykamp med Haugesund Seagulls blir i første halvdel av mars.

God sikkerhet
Det er ikke tillat å ha med kølle og pub når det er publikum på isen og alle må bruke hjelm. – Skulle noen likevel skade seg har vi nødvendig mannskap og utstyr på plass, opplyser idrettssjefen. Både skøyter og hjelm kan du låne i hallen og skulle dine gamle skøytene ha behov for sliping finnes en tjeneste også for dette i den moderne ishallen.

Det har vært en lang kamp for å få på plass en ishall i Haugesund. Haugesund kommune ønsket ikke å overta hallen før alt var ferdig. Norgeshallen er hovedentreprenør for den nye ishallen.

Av Egil M Solberg | 23.01.2010 kl.10:2