Menu
innbrudd
Illustrasjonsbilde

Innbrudd i tre bolighus

Da politiet rykket ut for å etterforske et innbrudd i Tysvær i natt, ble det oppdaget at tyvene også hadde vært inne hos naboen. Tre ferietomme hus i samme området har hatt besøk av tyver.

Av Egil M Solberg | 26.03.2016 12:24:23

Det første innbruddet ble meldt ved 22-tiden fredag kveld da huseierne kom hjem. Familien hadde da vært bortreist noen dager. Fra huset fikk tyvene ifølge Haugesunds Avis med seg to gullringer.

– Det var da politifolkene oppdaget at også nabohuset hadde hatt besøk av tyver. Det er ukjent hva tyvene fikk med seg da de fortsatt ikke er kommet hjem, opplyser operasjonsleder Norun Byrkenes ved Sør-Vest politidistrikt.

Lørdag morgen kom det inn melding om et tredje innbrudd i nabolaget.

– Der er det noen som har oppdaget at det har vært innbrudd i foreldrenes hus. Foreldrene er bortreist, så det er ikke lett å se hva som er stjålet. Et kjennetegn på disse innbruddene er at tyvene ikke roter, sier operasjonsleder Norun Byrkenes til Haugesund Avis.

Innbrudd også på Karmøy
Lørdag formiddag ble det også meldt om innbrudd i hus i Tuastadvegen på Karmøy. Politiet har vært på stedet og undersøkt åstedet. Også her har tyver tatt seg inn mens folk har vært bortreist i påsken.