Menu

Ingen festfotball på ullevaal

SPORT: - Det var ingen god fotball kamp, jeg synes det var en heller svak kamp, men vi hadde gjerne muligheter nok til å få satt en skåring. Alt i alt var det kanskje greit med uavgjort sier assistent trener Eirik Horneland.

Av admin | 03.05.2010 14:33:16

HØR LYDFIL: INGEN FESTFOTBALL PÅ ULLEVÅL
 – Hadde du tilbudt meg ett poeng i forkant borte mot Stabæk, hadde jeg vært fornøyd med det.

– Hadde du tilbudt meg ett poeng i forkant borte mot Stabæk, hadde jeg vært fornøyd med det.

FKH gleder seg voldsomt til kampen mot Viking; Dette er en av de mest interessante kampene for oss i Haugesund. Viking har alltid vært storebror og vi ønsker å «klå» de litt, så dette blir spennende sier Horneland om kampen på Viking Stadion kommende onsdag.

Av Arnstein Jensen | 03.05.2010 kl.14:3