Menu

– Ikke sikkert noen vil til Vard

FKH-trener Rune Skarsfjord kan ikke love Vard når eller hvor mange spillere som eventuelt velger å spille for andredivisjonsklubben. I helgen kunne vi såvidt stille lag selv, så akkurat nå trenger vi de vi har, sier Skarsfjord.

Av admin | 27.02.2007 12:57:49

Opp til hver enkelt spiller
Han mener Vard vet akkurat hvor landet ligger og når alt kommer til alt så er det spillerne selv som bestemmer om de ønsker å spille for Vard. – Det er det jo spilleren selv som bestemmer. Det er ikke sikkert det er noen som er interessert i å gå til Vard. Det er spilleren som er viktig her, ikke Vard eller FKH. Hvis det er noen spillere som ikke får nok utfordringer i FKH, men som har veldig godt av å spille i andredivisjon for Vard, så er det det som er best for spilleren og det vi ønsker å få til, sier Skarsfjord.

Meldt seg ut av diskusjonen
Han har meldt seg ut av samarbeidsdiskusjonen for lenge siden og mener det dreier seg om klubbpolitikk, som styrene i klubbene får ta seg av.

– Alle skal utvikle talenter
Skarsfjord mener folk har misforstått hvis de tror FKH skal ha enerett på talentutvikling i distriktet. – Alle skal drive med talentutvikling, men vi må gjøre det sammen. Også her er det viktigst å sette spilleren i sentrum, sier Skarsfjord.

Ikke noe nytt
RH-ekspert Terje Osmundsen mener Skarsfjord sier det samme som han har sagt lenge: Før eller siden kan det bli spillere til overs som kan velge å spille for Vard. Osmundsen mener Vard bare må vise forståelse for at FKH velger å bruke tid på spillervalget.

– Bare positivt å trene litt ekstra
Når det gjelder talentutvikling har Osmundsen vanskelig for å se at noen i Vard skal være imot at en spiller deltar på talentsamling med FKH. – At en ung spiller trener litt ekstra er vel bare positivt, sier Osmundsen, som selv driver med talentutvikling i Haugar og som velvillig sender spillerne på samling med samarbeidsklubben for å lære mer.

Hør Sporten her

Av Magnus Berning | 27.02.2007 kl.12:5