Menu

– Ikke nærmere en løsning på brannene

- Vi har mer enn nok å jobbe med, men er ikke nærmere en løsning på å oppklare brannene i Haugesund sentrum, sier Harald Berge i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til havis.no. KRIPOS arbeider fortsatt på stedet.

Av admin | 10.06.2008 12:46:43

Kripos er fremdeles ikke ferdige med sine tekniske undersøkelser og vil fortsette arbeidet utover dagen i dag og høyst sannsynlig også i morgen, før de kommer med sin konklusjon.

– Vi fortsetter også vitneavhør utover dagen dag. Vi skal prate med vitner som har meldt seg og vi skal også prate mer med brannfolkene som var med i slukningsarbeidet. Dette for å få et best mulig bilde av brannforløpet. Forhåpentligvis vil dette hjelpe oss i det videre arbeidet, sier Berge til havis.no.

Det er ikke kommet inn mange nye tips i saken og Berge ber fremdeles folk som har vært i området på tidspunktet brannen startet om å melde seg for politiet. I går var det kommet inn 5-6 tips i saken og det er ikke kommet inn vesentlige tips i dag.

– Sånn sett er det ingenting som tyder på en snarlig oppklaring, men vi jobber systematisk med de tipsene vi har og det er fremdeles mye arbeid som gjenstår, sier Berge.

Publisert av Helge Bro Matland | 10.06.2008 kl.12:4