Menu
Marianne Naustvik spiseforstyrrelser
MARERITT: Forandringen som har skjedd på et år er stor, og Marianne forteller at hun aldri har hatt det bedre enn nå, etter å ha vært gjennom sitt livs mareritt. Foto: Privat.

Holdt på å slanke seg ihjel

Marianne Naustvik fra Norheim holdt på å slanke seg ihjel. 22-åringen la ut historien på bloggen sin denne uken, og er overveldet over responsen.

Av Egil M Solberg | 30.05.2015 20:15:09

Hun utviklet spiseforstyrrelser da hun var 13 år gammel. Nå, ni år senere, klarer hun omsider å snakke om slankemarerittet.

bloggen sin forteller hun åpent om da hun gikk «all inn» på slankingen for å bli så tynn som mulig, og endte med å prøve å springe seg selv ihjel.

– På ferie med familien møtte jeg en jente som var veldig høy og tynn, og slet med å legge på seg. Jeg følte meg kjempestor ved siden av henne, forteller 22-åringen til TV 2.

Da hun kom hjem, begynte slankekjøret. Hun beskriver det som at hun ble ruset på vektnedgang. Treningsregimet var intenst og tok opp store deler av dagen.

– Det har vært en enorm respons på blogginnlegget fra landet rundt fra folk som er i samme situasjon både på e-post, Facebook, Snapschat og . Det er så mange at jeg ikke klarer å svare alle, sier hun til TV2.