Menu
Politi

Hektisk nyttårsnatt for politiet

Det var ikke bare fyrverkeriet som laget støy i natt. Politiet har måtte rykke ut på en rekk ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 01.01.2016 12:01:56

Uvær og steinsprang
Det blåste kraftig på nyttårsaften og det kom inn en rekk meldinger om trær og gjenstander som var tatt av vinden. På Karmøy ble det også meldt om steinsprang på fylkesvei 47 ved Møllesvingen. Steinene ble raskt fjernet og ingen biler eller folk kom til skade.

Bil skadd av fyrverkeri
En personbil ble påført skader da noe fyrverkeri veltet i vinden under oppskyting utenfor Haugesund sentrum nyttårsaften. De ansvarlige ble anmeldt for skadeverk.

Slo hverandre til blods
Politiet måtte rykke ut da et kjærestepar i Haugesund havet i en voldsom krangel som endte med et brutalt slagsmål. De havnet dermed begge på legevakten med skader. Etter behandling fik de hver sin celle i kjelleren hos politiet.

Sparket til politimann
En 21 år gammel mann fra Karmøy ble i natt satt arresten etter at han forulempet og sparket en politimann. Volden ble utført da en politipatrulje fant mannen liggende overstadig beruset og hjelpeløs i en grøft. Det var da politimannen skulle hjelpe han opp at mannen utagerte.

Tyveri på bensinstasjon
En beruset mann forsynte seg av diverse rekvisita på bensinstasjon på Karmøy i natt og forsvant fra stedet uten å betale. Hele opptrinnet ble fanget på video og saken er anmeldt. Politiet oppfordrer mannen til å gjøre opp for seg før saken utvikler seg.

Amok på utested
En beruset 27-åring ble satt i arrest etter å ha slått og sparket tilfeldige gjester på et utested i Haugesund sentrum i natt. Ingen ble alvorlig skadet, men mannen er anmeldt.

Bortvist fra sentrum
En 29 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han var kranglete og ble kastet ut fra et utested i natt.

Bortvist etter slagsmål
Tre menn i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum etter et slagsmål i natt. Ingen ble alvorlig skadet.

Kastet stein gjennom døra
En huseier på Torvastad våknet i natt av at noen kastet en stein gjennom inngangsdøra deres. Gjerningsmannen forsvant fra stedet, men er anmeldt for skadeverk.

Ute av stand til å ta vare på seg selv
En sterkt beruset 46-åring ble i natt funnet utendørs av en politipatrulje i Haugesund. Mannen fikk sove ut i drukkenskapsarresten etter en kontroll på legevakten.

Slagsmål på gatekjøkken
To menn på henholdsvis 24- og 34 år ble i natt bortvist fra Haugesund sentrum. De to hadde da innlatt seg i slagsmål inne på et gatekjøkken.

Vold på Arsvågen
En mann i 20-årene er anmeldt for legemsbeskadigelse i natt. En snill karmøymann kjørte 20-åringen og hans 17 år gamle kamerat til Arsvågen. Ved ankomst gikk mannen i 20-årene løs på 17-åringen. Mistenkte ble pågrepet og kjørt tilbake til Haugesund hvor han ble innsatt i arresten. Han er anmeldt for kroppskrenkelse. Fornærmede ble kjørt til legevakten med det som trolig er en brukket nese.

Ubuden kvinne på besøk
En mann på Karmøy fikk i natt en ubuden beruset 48 år gammel kvinne på besøk. Hun var ikke ønsket, men nektet å forlate stedet. Dermed måtte politiet rykke ut til stedet og hente kvinnen. Hun var utagerende og nektet å holde seg hjemme. Dermed ble hun innbragt til drukkenskapsarresten.

Innbrudd på Stord
En mann ble pågrepet i Eldøyvegen på Stord i dag morges. Han skal ha brutt seg inn på flere adresser i området og er mistenkt for flere tyverier med mer, opplyser politiet.