Menu

Hektisk natt for politiet

To skadd i ulykken, overnattet i rundkjøring, piratdrosje tatt, til angrep på vakt-kvinne, skadeverk på utested, trimmet moped og diverse ordensforstyrrelser. Dette er noen av sakene fra natten.

Av Egil M Solberg | 06.05.2017 08:24:55

Tatt med trimmet moped
En moped ble avskiltet i Sauda ved 22.45-tiden fredag kveld. Det viste seg da at denne var trimmet. Mopeden ble avskiltet og mopedfører ble ilagt en bot på 5 350 kroner.

Overstadig i Kopervik
En beruset mann i 40-årene ble ved 23-tiden fredag kveld innbrakt drukkenskapsarresten fra Kopervik. Mannen var da så beruset at han var ute av stand til å ta vare på seg selv.

Dame kranglet seg inn i arresten
En meget beruset dame i 30-årene ble innsatt i drukkenskapsarresten ved 00.05-tiden i natt. Hun var da kranglete og vanskelig overfor politipatruljen. Hun ble da anmeldt for å ha hindret politiet i sitt arbeid.

To skadd i trafikkulykke
To tenåringer fra Karmøy ble ved 00.15-tiden i natt kjørt til sykehuset i Haugesund med ambulanse etter en utforkjøring ved Blikshavn på Austre Karmøyveg (511). Bilen de satt i kjørte ut av veien og det er mistanke om at bilen kan ha holdt høy fart. De to ble ikke alvorlig skadet, men sendt til sykehus for en sjekk. Politiet har tatt beslag i førerkortet til sjåføren.

Skadeverk ved utested
En beruset mann i 20-årene ble innsatt i arresten etter at han begikk skadeverk utenfor et utested på Indre kai i Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Mannen veltet på flere stolper utenfor utestedet. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Til angrep på kvinnelig dørvakt
En aggressiv mann i 20-årene ble ved 02.45-tiden i natt innsatt i arresten etter at han forsøkte å slå til en kvinnelig vakt ved et utested i Haugesund. Da politiet grep inn vendte han sin aggresjon mot tjenestemennene og påførte cellebilen skader under pågripelsen. Nå er han anmeldt både for forulemping av offentlig tjenestemann og for ordensforstyrrelse.

Albuet vakt i kjeven
En mann i 20-årene utøvet vold mot en dørvakt ved et arrangement i Leirvik på Stord i natt. Ved 02-tiden albuet han en vakt i kjeven. Vakten ble ikke skadet. Politiet har fått navnet til gjerningsmannen og har oppretter anmeldelse på forholdet. Mistenkte vil bli kontaktet av politiet i ettertid.

Sovnet i rundkjøring
To russ hadde lagt seg til å sove i en rundkjøring på Vea i natt. Ved 02.15-tiden ble de vekket av politiet og sendt hjem til sin egen seng. De var begge edru og hyggelig overfor politiet. Rundkjøringer er ifølge politiet ikke et egnet sted å overnatte.

Bortvist fra Sauda
En beruset og kranglete mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Sauda ved 02.25-tiden i natt.

Piratdrosje på Stord
En bilfører ble anmeldt for «piratdrosjekjøring» på Stord ved 03.30-tiden i natt. Mannen hadde da passasjerer i bilen. Bilfører erkjente forholdet. Han ble ilagt et forelegg og saken er anmeldt.

Kranglet seg i arrest
En beruset og kranglete mann i 20-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest ved 03.30-tiden i natt. Mannen hadde da kranglet med politiet i Haugesund sentrum og nektet å etterkomme pålegg om å forlate sentrum.