Menu
Politi

Hektisk natt for politiet

Skutt med gassvåpen, fikk stein gjennom vinduet, ville bade i Smedasundet, rømte fra politiet og "bombemann" i Haugesund. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.05.2016 07:22:01

Promillekjøring i Haugesund
En 49 år gammel bilfører ble stanset kjørende i en uregistrert bil i Haugesund i går kveld. Mannen var ruset og var heller ikke innehaver av førerkort. Mannen ble tatt med til legevakten for en blodprøve og anmeldt.

Nødmelding om bombemann
Politiet fikk mandag kveld inn en bekymringmelding etter at en person ble observert løpende med noe som kunne se ut som et bombebelte. Dette viste seg raskt å være treningsutstyr, en såkalt «vektvest» for bedre treningsutbytte. Politiet anbefaler folk å bruke treningstøy eller refleksvest som dekker over slikt treningsutstyr.

Mange bortvisninger
Flere personer ble allerede tidelig på natten bortvist fra sentrum av Haugesund grunnet beruselse og dårlig oppførsel. Det har vært en natt med mye folk på byen.

Rømte fra politiet
En 18 år gammel bilfører kjørte fra politiet i Kopervik ved 01.10-tiden i natt. Politipatruljen greide imidlertid å spore opp mannen. Han er ikke innehaver av førerkort. Han ble også anmeldt.

Kjøring uten førerkort
En 19 år gammel mann ble tatt kjørende uten førerkort på Stord ved 01.45-tiden i natt. Den unge mannen ble anmeldt.

Ville bade i Smedasundet
En sterkt beruset og utagerende 21 år gammel mann ville bade i Smedasundet og var godt i gang med å ta av seg klærne da politiet grep inn i natt. Mannen var kranglete også med politiet da de oppdaget mannens badeforsøk i 02.30-tiden. Han ble dermed bortvist fra sentrum av Haugesund for resten av natten.

Overstadig i Leirvik
En sterkt beruset og utagerende 19-åring ble bortvist fra Leirvik sentrum i natt. Han ble bedt om å holde seg hjemme til etter 17. mai-toget.

Fikk overnatte i kjelleren
En 31 år gammel mann ble innbrakt drukkenskapsarresten ved 03.15-tiden i natt. Det var i Leirvik sentrum at mannen oppførte seg dårlig. Når han våkner, vil han bli forelagt en belønning i form av et forelegg.

Ruteknusing i Vedavågen
En eldre kvinne våknet ved 05-tiden 17. mai-morgen av at en stein ble kastet gjennom et vindu i huset. En politipatrulje ble sendt til stedet, men så langt er det ingen mistenkte i saken.

Skutt med gassvåpen
En 23 år gammel mann ble sendt til sykehuset i Haugesund etter at han ble skutt med et gassdrevet våpen i natt. Mannen ble ikke alvorlig skadet og gjerningsmannen er godt kjent for politiet. Han var 17. mai-morgen fortsatt ikke pågrepet.