Menu
Politi

Hektisk natt for politiet

Flue førte til brannutrykning, narkotika på Hasseløy, seks personer i drukkenskapsarrest, mye bråk på byen og -høy musikk. Det har vært en hektisk natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 27.09.2015 10:16:40

6 personer innbrakt drukkenskapsarrest
Det har vært en hektisk natt for politiet i Haugesund sentrum i natt. seks personer ble innbrakt og innsatt i arresten grunnet beruselse og ordensforstyrrelser. Én person ble oppbevart inntil han var edru nok til å greie seg selv. De resterende er anmeldt for diverse former for ordensforstyrrelser. Det har også vært mange bortvisninger fra sentrum av Haugesund i natt.

Flue førte til brannutrykning
Alle nødetatene rykket ut til en bolig i Haugesund ved 19.40-tiden lørdag kveld da det kom inn melding om en mulig brann. Det var da sterk svilukt i boligen og huseier kunne ikke finne ut hvor svilukta kom ifra. Ved undersøkelse viste det seg at svilukta kom fra en flue som hadde satt seg på en lysspot.

Kvinne uten førerkort
En 29 år gammel kvinne ble stanset av politiet på Heiane på Stord ved 20.40-tiden lørdag kveld. Hun er ikke innehaver av førerkort og ble anmeldt for dette.

Mye høy musikk
Politiet måtte i løpet av tiden 23.00 til 00.50 rykke ut til flere adresser og dempet musikk og støy fra diverse vorspiel i Haugesund.

Fra en av disse festene ble en mann pålagt å holde seg borte. Han ble bortvist fra stedet av politiet. Det klarte han ikke. Mannen fulgte ikke politiets anmodning om å forlate stedet, han kom tilbake. Dermed ble han innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

Ruset på narkotika
En mann ble påtruffet ruset på annet enn alkohol i natt. Han ble pågrepet på Hasseløy og innsatt i varetekt. Det ble også gjort beslag av mindre mengde narkotika. Mannen er også anmeldt for ordensforstyrrelse.