Menu
Politi

Hektisk natt for politiet

Trafikkulykke, promille- og ruskjøring, nese- og kjevebrudd, spytting på politimann, forsøk på båttyveri, ordensforstyrrelser og høy musikk. Dette er blant ingrediensene i politiets oppdrag i natt.

Av Egil M Solberg | 23.08.2015 11:54:26

Ruskjøring i Haugesund #1
En bil ble kjørt av vegen nord i Haugesund lørdag kveld. Bilføreren var påvirket og nødvendige prøver ble tatt. Førerkortet til vedkommende ble beslaglagt. Forholdet er anmeldt.

Moped med falske skilter
En 15 år gammel mopedfører ble stanset i Haugesund lørdag kveld. Han er anmeldt for kjøring uten førerkort og for å benytte falske kjennetegn. Foreldrene ble varslet.

81 km/t i 50-sonen
En 18-åring fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha kjørt 81 km/t i 50-sonen på Bleikemyr i Haugesund. Det var en sivil patrulje fra Utrykningspolitiet (UP) som avslørte kjøringen. Sak er opprettet.

Ruskjøring i Haugesund #2
En sivil patrulje fra Utrykningspolitiet (UP) med narkotikahund, avslørte lørdag kveld en 30-årig mann som kjørte bil under påvirkning av narkotika nord i Haugesund. Det ble gjort funn av narkotika i bilen. Mannen ble anmeldt for begge forhold og tatt med til legevakten for en blodprøve.

Spyttet på politimann
En utagerende 17 år gammel gutt i Sauda ble innsatt i politiets varetekt, etter at han i natt spyttet på en polititjenestemann. Han prøvde også å sparke til politimannen.

Vold på utested
En mann i 20-årene slo til en annen gjest på et utsted i Haugesund i natt. Han ble pågrepet, anmeldt og innsatt i politiets drukkenskapsarrest.

Kløyvd leppe i Skudeneshavn
To menn i slutten av tenårene innlemmet seg i slagsmål i Skudeneshavn i natt. Den ene mannen ble påført en kløyvd leppe. En politipatrulje rykket ut til stedet og har registrert navnet til gjerningsmannen. Han hadde forlatt stedet da politiet kom frem. Den skadde gutten fikk legehjelp.

Kjeve- og nesebrudd ved potetvogna
En mann i 40-årene ble pågrepet ved potetvogna i Strandgata i Haugesund i natt, etter at han slo til og skadet to unge gutter i slutten av tenårene. De to ungdommene er trolig påført kjeve-og nesebrudd.

Slagsmål på Indre kai
To menn i 20-årene havnet i klammeri med hverandre på Indre kai i Haugesund i natt. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra sentrum.

Høy musikk fra distriktet
Politiet i har i natt fått inn mange meldinger om høy musikk i fra boliger rundtom i distriktet. Politiet har måtte rykke ut til flere adresser for å dempe lydnivået. Det var imidlertid så mange henvendelser i natt at politiet ikke hadde kapasitet til å rykke ut på alle henvendelsene.

Utvist fra sentrum
Politiet har i løpet av natten bortvist fire personer fra sentrum av Haugesund på grunn av dårlig oppførsel i kombinasjon med stort alkoholinntak.

Kollisjon med rus i Sveio
En mann i 30-årene ble pågrepet for kjøring i beruset tilstand i Sveio i natt. Han hadde da kollidert med en annen bil. Mannen ble fremstilt for legevakten og nødvendige prøver ble tatt. Det ble også funnet narkotika på mannen. Han er anmeldt.

Ville stjele båt
To menn prøvde å stjele en båt fra Vibrandsøy i Haugesund i natt. Flere naboer våknet av bråket de to laget og kontaktet politiet. De to ble pågrepet og anmeldt for forsøk på tyveri. De er også anmeldt for vold mot to andre personer, samt bæring av kniv. De ble begge innsettes i politiets varetekt.