Menu
politi

Hektisk natt for politiet

Det har vært en svært hektisk natt for politiet med mange hendelser. Det var blant annet svært mange meldinger om høy musikk og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 31.05.2015 10:04:12

Operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt var i natt Norunn Byrknes.

HØY MUSIKK
Det kom inn meldinger om høy musikk og støy fra flere steder i politidistriktet i natt, men politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på alle meldingene.

Kl 2305: Haugesund sentrum øst.
Klage på høy musikk fra en bolig. Musikken og festen var avsluttet da politiet ankom.

Kl 0024: Karmøy – Håvik
Klage på støy og musikk fra en nabo. Det var stille på stedet da politiet ankom.

Kl 0022: Haugesund nord
Det kom inn klage på støy fra en garasjefest i et boligområde. Da politiet kom til stedet ble festen delvis avsluttet. De som var igjen fikk beskjed om å gå inn i huset og lukke vinduer og dører mot naboer.

Kl 0052: Haugesund
Det kom inn klage på høy musikk fra en bolig nord i Haugesund sentrum. Politiet hadde ikke kapasitet til å kjøre dit.

Kl 0116: Karmøy – Kopervik
Det ble klaget på en fest og musikk som holder naboer våkne. Da politiet ankom var det stille på stedet.

Kl 0155: Fitjar
Klager kom inn på høy musikk og støy fra en bolig. Politiet hadde ikke kapasitet til å kjøre dit.

Kl 0158: Karmøy- Avaldsens
Det kom inn melding om høy musikk, skrik og skrål fra en adressen på Avaldsnes. Politiet hadde ikke kapasitet til å kjøre dit.

ANDRE HENDELSER
Kl 0050: Vindafjord – Bortvisning
En mann i slutten av 20-årene ble bortvist fra Sandeid sentrum etter å laget bråk i forbindelse med et arrangement på stedet.

Kl 0059: Haugesund – Bortvisning
En mann på 19 år ble nektet adgang til et utested. Dette forsto han ikke og ville ta seg inn. Han ble bortvist fra Haugesund sentrum av politiet.

Kl 0152: Haugesund – Legemsbeskadigelse
Det kom inn melding om at en mann var slått ned på et utested i Haugesund sentrum. Politi og ambulanse rykket ut til stedet. Fornærmede, en mann i begynnelsen av 40-årene, var slått og sparket i hode. Han ble sendt med ambulanse til legevakt og senere lagt inn på sykehus til observasjon. Gjerningsmannen er ikke pågrepet. Dersom noen har opplysninger i saken ønsker politiet å komme i kontakt med dem. Ringe tlf 02800.

Kl 0159: Sauda – Urinering på off.sted
En mann i slutten av 30-årene ble innbrakt til politiarresten etter at han satte seg opp mot politiet da de snakket til ham pga av urinering. Mannen var beruset og fikk sove rusen ut hos politiet. Han blir også anmeldt for urinering på off sted og for straffelovens §326, for fysisk å hindre politiet i sitt arbeid.

Kl 0201: Stord- Ordensforstyrrelse
Politiet fikk melding om tilløp til slagsmål ved en bensinstasjon på Stord. Da politiet ankom hadde situasjonen roet seg. Det hadde vært krangling mellom flere gjester som kom fra en fest.

Kl 0214: Haugesund sentrum – Bortvisning
En beruset mann på 20 år ble bortvist fra Haugesund sentrum. Han hadde gjentatte ganger blitt avvist på et utested men forsøkte allikevel å komme inn.

Kl 0221: Bømlo – Ordensforstyrrelse
Det ble meldt om tilløp til slagsmål utenfor et utested på Bømlo. Da politiet ankom hadde situasjonen roet seg. Det var ingen som ville anmelde noe.

Kl 0223: Stord – Ikke etterkommet pålegg fra politiet
En mann i slutten av 30-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum pga at han hadde laget bråk ved et utested. Mannen etterkom ikke pålegg da han returnerte til Leirvik etter kort tid. Han ble anmeldt av politiet.

Kl 0230: Haugesund sentrum – Urinering på offentlig sted
En mann i 20-årene ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

Kl 1030: Fastlandskarmøy
I løpet av natten er det utført skadverk ved en bolighus i Moksheimåsen, fastlandskarmøy. Det er satt fyr på hagemøbler nær en husvegg. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse og hendelsen er anmeldt.

TRAFIKK
Kl 0231: Sauda – Trafikkuhell
Det kom inn melding om at en bil hadde kjørt gjennom en hekk, over en plen, over en vei og så i grøfta. To personer er observert da de forlot bilen. Disse har ikke meldt seg for politiet enda. Skadene på bilen tyder ikke på noen alvorlig personskade. Tips i saken kan gis på tlf 02800.