Menu

Har søvnproblemer etter torturen

Den 16 år gamle gutten som ble torturert i timevis, sliter fortsatt med søvnproblemer og å kontrollere aggresjon. Det kom fram i lagmanssretten i dag. I retten fortalte han at han ennå får såkalte "flashbacks", skriver havis.no.

Av admin | 19.01.2010 14:39:13

– Det går opp og ned. Av og til får jeg sove. Andre ganger surrer jeg bare rundt om nettene. Det største problemet er at det skal så lite til for at jeg blir sint, sa offeret i retten dag i følge havis.no.

I etterkant av torturen i desember 2008, sov 16-åringen med balltre og ninjakniv fordi han var så redd.

– Jeg turte ikke å gå ut. Jeg var redd hele tiden. Kameratene mine sier at jeg ikke er den samme, forklarte gutten for lagmannsretten.

16-åringen pådro seg første-, andre- og tredjegradsforbrenning etter at de tiltalte skal ha helt varmt vann over ham, samt stemplet ham på kroppen med strykejern.

Publisert av Helge Bro Matland | 19.01.2010 kl.14:3