Menu

Håper folk kan tenke selv

- Vard er ikke negativ til samarbeid og ønsker fortsatt til å bidra til toppfotball. Det sier sportslig administativ leder i Vard, Kolbjørn Fosen. Han er både forbannet og sjokkert over at hans notater før helgen havnet på internett.

Av admin | 26.02.2007 11:33:24

Ikke grunnlag for å velte avtalen
Han håper folk kan tenke selv og ikke legge hans notater til grunne for å velte samarbeidsavtalen i kveld. – Dette er et referat fra et utvalg som har diskutert spillerutvikling og ikke noe som skal ut i det offentlige. Folk som møter på medlemsmøter og generalforsamlinger får høre klubbens offisielle syn på saker som dette, sier Fosen.

Jakter på synderen
Klubben har nå satt i gang en intern etterforsking for å finne ut av hvem som lekket informasjonen til supporterklubben Supervard. Fosen vil ikke legge seg opp i etterforskingen, men mener lekkasjen bør få konsekvenser for den som har stått bak.

Flere krever svar
I kveld er det generalforsamling i Vard og Fosen er overbevist om at spørsmål om samarbeidsavtalen vil bli fremmet som forslag til sak. – Flere medlemmer vil nok ha svar på hva som er gjort med sakene som ble tatt opp på det forrige medlemsmøtet, sier Fosen.

I RH-Sporten i dag snakker vi også med Haugaland-trener Mika Nurmi som mener laget kan klare seg i Eliteserien med å ta minst fire poeng i de gjenstående kampene.

Hør Sporten her

Av Magnus Berning | 26.02.2007 kl.11:2