Menu

Glatte veier og mange uhell

De glatte veiene har ført til flere uhell i distriktet. To personer ble fraktet til Haugesund sjukehus med bryst-, hode- og nakkeskader etter uhell på henholdsvis Rv 47 på Avaldsnes og E134 i Ølensvåg. Ingen av dem er livstruende skadd.

Av admin | 21.02.2007 07:50:33

På Avaldsnes ble en 21 år gammel mann kjørt til Haugesund sjukehus etter en frontkollisjon i Møllesvingen like etter klokken 23 i går kveld. Mannen kom kjørende nordfra da han kom over i feil kjørebane. Han skal ikke være livstruende skadd. Begge bilene måtte taues bort etter uhellet.

I Ølensvåg satt det fem personer i en bil da sjåføren mistet kontrollen på det glatte føret og kjørte i grøfta ved 23-tiden i går kveld. Uhellet skjedde på E134 i svingene rett før Ølensvåg. En kvinnelig passasjer ble kjørt med ambulanse til Haugesund sjukehus. Også hun uten livstruende skader.

I tillegg har det vært flere uhell i distriktet. På Bømlo ble det kun materielle skader da en bil kjørte av veien like etter avkjørselen til Moster. I Brekkesvingen på Rv 47 på Karmøy måtte en bil taues bort etter en utforkjørsel.

Glatt veibane har vært en medvirkende årsak til trafikkuhellene, opplyser politiet.

Av Helge Bro Matland | 21.02.2007 kl.07:4