Menu
FOTO: Tv2

Gikk videre i Idol

Thea Knudsen Garvik fra Åkrehamn overbeviste dommerne i Oslo med Adeles «Make you feel my love». Nå er hun videre i Idol.

Av Egil M Solberg | 11.02.2016 00:03:22

Karmøyjenta sikret seg dermed gullbillett videre til Oslo.

– Jeg var ganske overrasket over at jeg gikk videre, for jeg var utrolig nervøs. I tillegg var det så mange flinke der. Jeg ventet i ni timer og hørte hele tiden folk synge i gangene mens jeg ventet, så selvtilliten gikk både opp og ned forteller Thea Knudsen Garvik til Karmøynytt.

Dommerne la merke til at hun var nervøs og var derfor skeptiske.

– Men så syntes de jeg var så flink til å synge, så de kunne ikke la være å sende meg videre. De mente «Idol» kunne hjelpe meg til å utvikle meg som artist, skriver avisa.

Se Theas audition HER…..