Menu

Fyll og spetakkel i natt

Masseslagsmål, trusler mot vakt, overstadig beruset kvinne, slagsmål ved spisested, islagte ruter, ordensforstyrrelser og mye høy musikk. Dette er blant sakene politiet har måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 15.01.2017 07:48:12

23.40: Trafikkontroll på Bømlo
Politiet avholdt trafikkontroll i Bremnes sentrum. Elleve bilførere ble kontrollert. Det ble utferdiget ett gebyr for manglende bruk av bilbelte.

00.26: Høy musikk i Haugesund
Det kom inn melding til politiet om høy musikk fra en adresse i Haugesund sentrum. Politiet rykket ut til stedet og huseier fikk beskjed om å dempe musikken.

00.29: Karmøy – høy musikk
Naboer klage på høy musikk fra en adresse i Skudeneshavn. Politiet rykket ut til stedet og fikk gitt huseier beskjed om å dempe musikken.

00.50: Truende gjest på Karmøy
En mann i 40-årene er anmeldt for trusler mot en vakt ved et utested i Kopervik. Han ble bortvist fra Kopervik sentrum etter hendelsen.

00.59: Islagte ruter – trafikkontroll
Politiet har avholdt trafikkontroll i Hystadvegen på Stord i natt. I alt ble 50 bilførere kontrollert. Det er gitt to muntlige pålegg for dårlig skraping av islagt ruter.

01.02: Masseslagsmål i Haugesund
Flere personer kom i klammeri med hverandre nord i Skåregaten i haugesund i natt. Politiet kom til stedet og fikk løst opp i krangelen. Tre menn i 20-årene og en mann i 30-årene fikk pålegg om å holde seg borte fra Haugesund sentrum resten av natta. Mannen i 30-årene ble senere påtruffet i sentrum. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt fra politiet.

01.24: Stord – bortvist
En mann i 50-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum etter å ha urinert på offentlig sted i natt.

01.36: Nektet adgang
En mann i 20-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum i natt. Han hadde da gjentatte ganger forsøkt å komme seg inn på et utested, men ble nektet adgang på grunn av beruselse.

03.01: Ufin på serveringssted
En mann i 20-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum etter å ha oppført seg ufint ved et serveringssted.

02.02: Overstadig kvinne
En overstadig beruset kvinne i 20-årene ble innsatt i drukkenskapsarresten på grunn av beruselse i natt. Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

02.14: Bortvist fra sentrum
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å blandet seg inn i politiets arbeid i natt.

03.12: Kastet sperrebukk i vindu
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han forsøkte å kaste en sperrebukk inn gjennom et vindu i natt.

03.24: Sendt hjem
En beruset mann i 20-årene oppførte seg dårlig og ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt.

03.30: Oppførte seg dårlig
En beruset mann i 30-årene ble også bortvist fra Haugesund sentrum noen minutter senere.

02.49: Drikking på offentlig sted
En kvinne i slutten av tenårene er anmeldt for å ha drukket alkohol på offentlig sted i Haugesund i natt.

03.20: Bortvist fra sentrum
En beruset mann i 20-årene ble påtruffet i sentrum av Haugesund etter at han tidligere på kvelden var blitt bortvist fra Haugesund sentrum. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

03.51: Pågrepet for kroppskrenkelse
En mann i 30-årene ble pågrepet og satt i varetekt etter et slagsmål ved et spisested i Haugesund i natt. Mannen blir anmeldt for kroppskrenkelse.

04.03: Høy musikk på Karmøy
Politiet fikk i natt inn klage på feststøy og høy musikk fra en bolig i Åkrehamn. Festen var akkurat avsluttet da politiet ankom.