Menu

Fyll og bråk

"Haglegevær og narkotika", "Nødraketter var kinesisk lykt", "Sjalusidrama på Feøy", "Ville ha den samme dama", "15 bøter" og "Hjernerystelse på gatekjøkken". Dette er overskriftene fra politiloggen.

Av Egil M Solberg | 02.10.2016 08:47:26

Nødraketter var kinesisk lykt
Det kom ved 21.30-tiden lørdag kveld inn melding fra vitner om at en mulig nødraketter var sendt opp fra området mellom Vedavågen og Helganes. Hovedredningssentralen sendte både et SeaKing redningshelikopter og redningsskøyte til stedet. Vitner kontaktet rundt midnatt til politiet og meldte fra om at at de hadde sett personer sende opp flere kinesiske lykter fra land.

Sjalusidrama på Feøy
En mann i 30-årene tok seg i natt til Feøy og gikk løs på en annen mann. Han oppsøkte et par ved 23.15 og slo den mannlige part i ansiktet flere ganger. Bakgrunnen for volden er ifølge politiet trolig sjalusi. Mannen ble innsatt i varetekt i påvente av avhør og videre etterforskning.

Ville ha den samme dama
To gutter i 20-årene var involvert i et slagsmål ved NAV i Haugesund i 23.30-tiden i natt. Ved patruljens ankomst hadde «røyken lagt seg». Det viste seg å være snakk om et kjærlighetsdrama, da de var interessert i den samme dama.  De ble begge bortvist fra sentrum for resten av natten. Det er uvisst hvem av dem som hadde dama med seg hjem.

Avsluttet tre fester
Tre fester fikk besøk av politiet ved midnatt. Da var det kommet inn diverse klager på høy musikk og mange berusede ungdommer. To fester gikk over styr på Vormedal og én fest på Stord ble avsluttet.

15 bøter
Det ble avholdt fartskontroll på E 134 ved Varden. mellom klokken 20.45 og 23.08 lørdag kveld. Resultatet ble 15 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 80 km/t i 60-sonen.

Haglegevær og narkotika
En 30 år gammel mann ble kontrollert for narkotika ved et utested på Stord i 01.50-tiden i natt. Han var påvirket av narkotika og politiet tok seg dermed hjem til mannen for ransakelse. Det ble i boligen funnet et avsagd haglgevær med ammunisjon, samt mindre mengde narkotika, piller og steroider. Mannen ble innsatt i varetektsarrest og vil bli avhørt søndag formiddag.

Hjernerystelse på gatekjøkken
To personer ble slått til av en hissig person inne på et gatekjøkken i Haugesund i natt. Hendelsen skal ha skjedd uten foranledning. Det ene offeret måtte sjekkes på legevakten og har mulig pådratt seg en hjernerystelse. Voldsmannen er identitet og vil bli innkalt til avhør hos politiet i løpet av søndagen. Han hadde forlatt stedet ved politiets ankomst. Den mistenkte mannen skal være i starten på 20-årene og er godt kjent for politiet fra lignende hendelser tidligere.

Slik ble natten
Det har i natt vært mye beruselse og knuffing som ikke førte til annet enn bortvisninger og anmeldelse for ordensforstyrrelser. Dette kan man si generelt om hele regionen, men de fleste oppdragene har som vanlig vært i Haugesund.