Menu

Fyll og bråk i natt

Fall fra sjette etasje, funnet strekk ut i Åkra, kvinne ville sparke vakt i skrittet og stakk av på moped. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 08.01.2017 09:47:00

2303 – Fall fra sjette etasje – Haugesund
Vitner meldte fra om en mann som falt fra sjette etasje i en blokk i Haugesund. Mannen pådro seg alvorlige skader i fallet, men var ved bevissthet da han ble funnet på bakken. Han ble først fraktet til Haugesund sykehus, men ble derfra overført til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse. Politiets etterforskning på stedet viser at mannen, som er i slutten av tenårene, har vært sammen med en annen, jevngammel mann i en leilighet i blokken. Der skal de begge to ha vært påvirket av narkotika. Kameraten som var til stede i leiligheten er pågrepet for narkotikalovbruddet og sitter i arrest. Han vil bli avhørt søndag både om narkotikabruken og om hva som skjedde i leiligheten like forut for at kameraten falt ned. En kriminaltekniker ble utkalt i natt og har sikret informasjon fra åstedet.

2335 – Funnet strekk ut – Åkrehamn
En mann i midten av 20-årene ble funnet strekk ut i Åkrehamn sentrum av en politipatrulje. Han ble kjørt til legevakten. Det var kun snakk om rus. Deretter ble han kjørt videre til sentralarresten i Haugesund for avrusing. Ingen anmeldelse.

0150 – Kvinne ville sparke vakt i skrittet – Haugesund
En beruset kvinne i begynnelsen av 30-årene likte ikke å få tilsnakk fra vaktene på et utested i Haugesund. Hennes respons var å forsøke og sparke en vakt i foten. Han fikk avverget sparket, men da truet hun med at hun ville rette det neste sparket mot skrittet til vakten. Dette er ikke akseptabel oppførsel på et utested og hun er innbrakt til sentralarresten for ordensforstyrrelse og sak er opprettet.

0231 – Stakk av på moped – Ølen
En mopedfører forsøkte å stikke av da en politipatrulje i Ølen ville stanse føreren for kontroll. Ca 40 minutter senere klarte patruljen å finne mopeden og føreren igjen. Føreren, en mann i 40-årene, kan mistenkes for promille og nødvendige prøver er sikret. Sak opprettet.