Menu

Fulle menn og høy musikk

Julefest over styr, julebord endte i Smedasundet, skulle slåss med alle, sparket ut døren i cellebilen og slått ned i Ølen. Dette er noen av overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.12.2016 11:07:20

– Det har i løpet av natten vært en hel del klager på støy/høy musikk i distriktet. Det har vært kapasitet til å oppsøke noen av adressene, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes ved SørVest politidistrikt.

Juletrefest over styr
Ved 00.30-tiden måtte politiet rykke ut til en juletrefest med mindreårige på Åkrehamn. Patruljen avsluttet festen og sendte flere berusede mindreårige hjem.

En tilsvarende fest i Sauda ble avsluttet i 01.45-tiden.

Navnene til de involverte ble notert og deres foreldre blir varslet.

Julebord endte i Smedasundet
En beruset mann fant ut at han ville hoppe på Smedasundet fra Indre kai i Haugesund i natt. Dette utløste en redningsaksjon og mannen måtte kjøres nedkjølt til legevakten. Her ble han hentet av sin «stolte» bedre halvdel.

Skulle slåss med alle
En beruset mann i 30-årene gikk fullstendig berserk inne på et utested i Haugesund ved 02.35-tiden i natt. Han gikk løs både på andre gjester og vaktene. Mannen ble satt i håndjern og lagt i drukkenskapsarresten. Sak er opprettet og mannen er anmeldt.

Sparket ut døren i cellebilen
En beruset mann i 30-årene gikk amok i politiets cellebil på vei til drukkenskapsarresten i natt. Det var ved 02.40-tiden at mannen først ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse. Mannen nektet å etterkomme politiets pålegg og oppførte seg utagerende. Etter å ha blitt påsatt håndjern og satt i cellevogna, klarte han å sparke ut en dør i bilen. Nå er han anmeldt for skadeverk, ordensforstyrrelse samt for forulemping av politiet.

Slått ned i Ølen
Sjalusi skal være årsaken til at en mann i 20-årene ved 04.30-tiden i natt gikk løs på to andre menn. De to fornærmede i saken ble påført mindre skader i ansiktet. Et familiemedlem av den voldelige mannen, fikk fjernet han fra stedet før politiet kom. Det er opprette sak på kroppskrenking.