Menu

Full og spetakkel

Berusede menn sørget for at politiet fikk det travelt i natt. Noen oppdrag var mer uvanlige enn andre.

Av Egil M Solberg | 15.05.2016 09:52:06

Overstadig i taxi
Politiet måtte bistå en drosjesjåfør på Karmøy ved 23.35-tiden i natt. En overstadig beruset 56 år gammel mann kunne da ikke gjøre rede for seg. Han var så sterkt beruset at politiet fant det best å fremstille han for legevakten før han ble lagt til «tørk» i drukkenskapsarresten. Det hadde blitt en litt i overkant fuktig kveld for mannen.

Ville ikke gå
Da en 23 år gammel mann ble bortvist fra et utested i Kopervik i natt, nektet han å følge anmodningen, dermed måtte politiet gripe inn og sørge for at den unge mannen roet seg og gikk hjem.

Plaget naboene med støy
Ved 00.23-tiden i natt hadde naboer til en fest i Spannalia i Haugesund fått nok og ringte politiet. Da patruljen ankom privatadressen var det fortsatt hyling og høy musikk å høre langt ned i gata. Natteroen ble gjenopprettet og det ble ingen anmeldelse denne gang.

Ufin på Indre kai
En 28 år gammel mann oppførte seg ufint på Indre kai i Haugesund ved 00.40-tiden i natt. Politiet grep da inn og bortviste mannen fra sentrum for resten av natten.

Full fest og brøling
Politiet måtte avslutte en fest med høyt lydnivå i Kirkegata i Haugesund ved 00.29-tiden i natt. Da politiet kom ble de møtt av støy fra brøling og høy musikk. Patruljen fikk imidlertid raskt anmodet festdeltakerne om å rose seg.

Laget kvalm
To menn på henholdsvis 28- og 35 år ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 01-tiden i natt. De hadde da laget kvalm på et utested. De to holdt seg borte fra politiets oppmerksomhet resten av natten.

Bortvist etter slagsmål
To 23 år gamle menn havnet i slagsmål med hverandre inne på et utested på Indre kai i Haugesund ved 00.45-tiden i natt. De ble begge bortvist fra sentrum for resten av natten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Ved 02.15-tiden var 23-åringen likevel tilbake i byen og involvert i nok en ordensforstyrrelse. Denne gang ble han anmeldt og innsatt i drukkenskapsarresten.

Amper stemning
En 34 år gammel mann ble ved 02.10-tiden i natt bortvist fra sentrum av Haugesund. Mannen var i særdeles dårlig humør og skapte amper stemning rundt seg. Politiet bortviste mannen for resten av natten for å unngå noe mer bråk med han.

Lite samarbeidsvillig
En trassig 19-åring var svært vanskelig å ha med å gjøre for betjeningen på et utested i Haugesund ved 02.15-tiden i natt. Den berusede unge mannen mente å være eksperten og forlangte å gjøre som han ville. Det endte med at politiet grep inn og bortviste mannen fra sentrum.

Uønsket tenåring
Ved 02.30-tiden ble nok en tenåring bortvist fra sentrum av Haugesund, og nok en gang var det en 19-åring som ikke kunne oppføre seg. Han stelte i stand bråk på et utested og ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

«Se jeg tisser»
En 49 år gammel mann kom i natt på den geniale ideen at han skulle urinere på Indre kai i Haugesund, i den hensikt å få vist frem «utstyret sitt» for jentene. Politiet fikk med seg «storsjarmørens» forsøk på å imponere jentene og grep inn. Mannen ble anmeldt og bortvist fra sentrum for resten av natten.

Ruset bilfører
En 26 år gammel kvinne ble ved 02-tiden i natt stanset kjørende i narkorus på Stord. I bilen sammen med kvinnen, var en 35 år gammel mann. Han var også ruset på narkotika. De ble begge anmeldt og tatt med for blodprøver.

Slagsmål på bensinstasjon
En mann måtte sendes til legevakten i Haugesund med kuttskader i ansiktet etter et slagsmål ved en bensinstasjon i Haugesund i natt. Det var ved 03.15-tiden at to menn på henholdsvis 19 og 25 år turnet ihop. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kverulerte seg hjem
En særdeles vanskelig 26-åring ble bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. Han kverulerte med alt og alle og ved 04.15-tiden måtte politiet gripe inn for å unngå flere ubehageligheter. Mannen kverulerte naturligvis også med politipatruljen og ble dermed bortvist fra sentrum for resten av natten.

To skadd i utforkjøring
En mann i 30-årene og en kvinne i 20-årene ble begge skadet og fraktet til sykehus etter en utforkjøring i Sveio ved 06.30-tiden søndag morgen. Alle nødetatene rykket ut til stedet og veien ble stengt i begge kjøreretninger etter ulykken. Utforkjøringen skjedde på E 39 ved Førde i Sveio. Mannen var fører av bilen og ble sendt til sykehus for en en sjekk, men var ikke alvorlig skadet. Kvinnen var passasjer og ble sendt til Stord sykehus i ambulanse. hennes skadeomfang er uavklart. Hva som forårsaket ulykken er ikke kjent.