Menu

Full og spetakkel

Det har vært en natt med mye full og bråk i politidistriktet. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 04.06.2017 09:39:32

Høy musikk på Norheim
Det ble meldt om bråk med høy musikk og skriking fra en fest på en privat adresse ved midnatt. Politiet rykket ut til adressen på Norheim og her fikk festdeltakerne pålegg om å avslutte samlingen. Ved 01-tiden var det imidlertid full fest igjen. Denne gang sørget politiet for å få avslutte festen. Innehaver er nå anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet, samt for ordensforstyrrelse.

Falsk personalia i Haugesund
En 18 år gammel kvinne oppga falskt personalia til politiet ved et utested i Haugesund sentrum i natt. Ved 01-tiden ble hun nektet adgang, men hun prøvde seg igjen gjentatte ganger. Dermed ble hun anmeldt.

Trusler og vold på utested
En beruset 33 år gammel mann laget bråk på et utested i Haugesund sentrum ved 01.30-tiden i natt. Han skal deretter ha truet vakter og forsøkte å slå dem. Politiet fikk kontroll på mannen og han ble innsatt i arresten. Forholdet er anmeldt.

Flere personer involvert i slagsmål
Flere politipatruljer ble ved 01.50-tiden i natt sendt til Øvre Hageby på Stord. Det kom da melding om at flere personer var involvert i et omfattende slagsmål. Det viste seg etterhvert å være mindre dramatisk enn først antatt. To personer skal ha diskutert høylytt, men ingen ble skadet. De ble begge sendt hjem etter hendelsen.

Slo rundt seg i Kopervik
Ved 03.15-tiden ble politifolk sendt til taxiholdeplassen i Kopervik etter at det kom inn meldinger om at en mann slo rundt seg. Det viste seg å være snakk om en krangel mellom to menn på henholdsvis 26- og 53 år. De to ble sendt i hver sin retning og bortvist fra Kopervik sentrum.

Amok på legevakten
En 28 år gammel mann utagerte på legevakten etter at han ble tatt for promillekjøring på Stord ved 03.50-tiden i natt. Han ble mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand på Stord og nødvendige prøver ble etterhvert tatt. Mannen ble innsatt i arrest, etter at han utagerte på legevakten og motsatte seg blodprøve. Han er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, for forulemping av offentlig tjenestemann og for hindring av offentlig tjenestemann.

Sovnet på fotballbanen
En overstadig beruset 39 år gammel mann ble funnet sovende ved idrettsbanen på Åkrehamn i 04.15-tiden i natt. Han var nedkjølt da han ble funnet, men var ellers i god behold. Han ble tatt med til legevakt av ambulanse for sjekk, før han ble sendt hjem.

Bråk på privatfest
Politiet rykket ut til en privat adresse på Åkrehamn etter meldinger om en ordensforstyrrelse ved 05.10-tiden i natt. Det ble melding om høy musikk og bråk fra adressen. Festen ble avsluttet og det ble gitt pålagt av politiet om å holde det rolig utover morgenkvisten.

Fikk uønsket besøk
En vettskremt ung kvinne i tenårene ble ved 05.30-tiden i natt vekket av at hun hørte uvedkommende inne i huset sitt. Gjerningsmannen løp fra stedet. Flere politipatruljer rykket ut til området for å søke etter mannen. Ingen ble funnet. Det er uklart om det er snakk om et innbrudd.