Menu

Full og spetakkel

Overstadig nisse i busken, vold mot politiet, til pumping på sykehuset, slo ned damene, ungdomsfest ute av kontroll, kvinne bet politimann og generelt mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten.

Av Egil M Solberg | 11.12.2016 10:35:55

Manglet lys på bilen
Da politiet lørdag kveld avholdt trafikkontroll ved Saudasjøen, kom to bilister kjørende med mangler på lysene. Kontrollen ble avholdt ,mellom klokken 20.30 og 21.30. I alt ble 48 kjøretøy kontrollert. To fikk da forelegg for manglene på lys. I tillegg ble det utferdiget ett gebyr for manglende bruk av bilbelte og én bil ble avregistrert.

Voldelig mot politiet
En mann på Karmøy er anmeldt for ordensforstyrrelse og forsøk på vold mot tjenestemann i natt. Han var så ruset at han måtte legges inn til avrusing på sykehuset i Haugesund. Helsepersonell fryktet at mannen skulle dø. Mannen ble forøvrig anmeldt for volden.

Ungdomsfest ute av kontroll
Flere berusede ungdommer var tilstede på en ungdomsfest på Stord i natt. Politiet rykket ut med flere patruljer og fikk avsluttet festlighetene. Ingen ble anmeldt, men foreldre til flere av ungdommene ble bedt om å hente sine håpefulle.

Nisse i busken
En sterkt beruset mann iført nissekostyme hadde lagt seg til å sove i en busk på Karmøy i natt. Politiet rykket ut til stedet og fikk etterhvert vekket nissen og dratt han ut av hekken. Nissen kom seg da på bene og ble sendt i retting egen bopel – ikke nordpolen.

Kvinne bet politimann
En utagerende beruset dame i Haugesund ble i natt krakilsk da en politimann ba henne roe seg ned. Hun spytter, sparker og bet politimannen. Hun er nå anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og fikk overnatte i varetekt.

Slo til damene
En lite sjarmerende og svært hissig mann, gikk løs på kvinner rundt seg i natt. Mannen i Haugesund var svært kverulerende og ble innsatt i drukkenskapsarrest. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser politiet.

Overstadig i taxi
en overstadig full mann ble innsatt i drukkenskapsarrest etter at han i natt ikke kunne oppføre seg i en taxi. Han var lite samarbeidsvillig og ble etterhvert kjørt til politistasjonen. Politiet kom frem til at mannen ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Dermed endte natten i drukkenskapsarrest for mannen.

Full og tull
Det har i løpet av natten vært mange forhold med ordensforstyrrelser for politiet å jobbe med. Det dreier seg om at fra bortvisning, urinering, berusede person og høy musikk.