Menu
Politiet natt

Nok å gjære for politiet

Natt til fredag fikk politiet nok å gjøre. Av oppdragene ble det alt fra urinering på offentlig sted, til promillekjøring og ordensforstyrrelser.

Av admin | 19.06.2015 05:28:20

23.14 Rus og fyll i Haugesund
To kvinnelige politibetjenter kom på sin fritid over en svært beruset mann i Haugesund sentrum. Han holdt på å kle av seg. Politibetjentene tok kontakt med han, men da forsøkte han å løpe fra dem og gjemme seg. En patruljebil ble tilkalt og tok seg av mannen som var så beruset at det ikke er sikkert at han skjønner hvorfor han våkner opp i politiets drukkenskapsarrest fredag morgen. Mannen, som var i begynnelsen av 30-årene, er ikke anmeldt for noe. Han er kun vist omsorg og blitt tatt vare på.

01.29 Promillekjøring på Stord
En politipatrulje på Stord ble oppmerksomme på en parkert personbil utenfor en dagligvarebutikk i Leirvik. Inne i bilen satt en kvinne i slutten av 20-årene. Bilens motor gikk og kvinnen erkjente å ha kjørt. Hun virket ruset på noe annet enn alkohol. Det ble beslaglagt tabletter og mindre mengder hasj på kvinnen. Hun ble tatt med for blodprøvetaking og nødvendige prøver er sikret. Anmeldelse er opprettet.

01.33 Krangling i Haugesund
Flere vitner meldte til politiet om et ungt par i begynnelsen av 20-årene som kranglet høylytt på Risøy. De gikk gatelangs og vekket opp beboere i området. Kvinnen bar preg av å ha falt. Etter å ha opptatt forklaringer fra partene og vitner er mannen anmeldt for å ha slått kvinnen med flat hånd slik at hun falt. Partene ble skilt og sendt hver til sitt. Anmeldelse er opprettet mot mannen og saken følges opp av etterforskningsseksjonen ved Haugesund politistasjon.

03.10 Urinering på offentlig sted
En patrulje kom over en mann som fant det for godt å late vannet på Indre kai i Haugesund. Der er det oppsatt et offentlig toalett, men det benyttet han seg ikke av. Mannen, som var i begynnelsen av 30-årene, beklaget det hele og har sagt at han er villig til å vedta en bot for forholdet. En bot blir nok sendt ham, og bøtene for slikt ligger vanligvis på 4.000 kroner. Det er det imidlertid opp til jourhavende jurist å avgjøre.

Operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt var i natt Jarle Utne-Reitan.