Menu
Karmsund bro ble tirsdag kveld stengt da stormen sto på som verst. FOTO: Kjell Bua
Arkivbilde: Kjell Bua

Fuktig natt i dobbel forstand

Mindreårig gutt med narkotika, beruset mann kastet seg foran biler, berusede menn gikk løs på reklamemateriell og kvinne innlagt til pumping på sykehuset. Det ble en fuktig natt i dobbel forstand.

Av Egil M Solberg | 05.08.2017 06:21:09

Mindreårig gutt med narkotika
En politipatrulje kom over en mindreårig gutt på et rusfritt arrangement i Åkrehamn på Karmøy ved 22.15-tiden fredag kveld. Han var i besittelse av narkotika og anabole steroider. Gutten hevdet at han oppbevarte stoffet for en annen gutt. Han ble avhørt og erkjente etterhvert straffeskyld. Til slutt ble han overlatt til sin mor.

Kastet seg foran biler
En beruset 19 år gammel mann forsøkte å kaste seg foran biler i Skudeneshavn ved 00.20-tiden fredag kveld. Han ble etterhvert holdt tilbake av kamerater. Da politiet kom til stedet, fant de at mannen var så sterkt beruset at de tok han med til legevakten for kontroll. Han var ute av stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarrest. Det ble ingen anmeldelse denne gang.

Yppet seg hjem
En beruset 32-åring ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha yppet til bråk ved et utested i Haugesund i natt. Det var ved 03.10-tiden at politiet valgte å bortvise mannen fra Haugesund sentrum.

Gikk løs på reklamemateriell
To berusede menn i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha gått løs på reklamemateriell i natt. De to skal ha sparket til diverse reklameskilt og forsøkte å ta med seg et reklameflagg fra et spisested i sentrum.

Overstadig beruset kvinne
En politipatrulje kom over en overstadig beruset 35 år gammel kvinne ved Bytunet i Haugesund i natt. Det var ved 04.15-tiden at politiet fant kvinnen ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun ble overlatt til helsevesenet og sendt til sykehuset for overnatting der.