Menu

Fredrikstad – FK Haugesund: AVLYST

På grunn av dårlig vær ble fotballkampen mellom FK-Haugesund og Fredrikstad avlyst. Grunnet snø og regnvær over deler av Østlandet er tre kamper i 1. divisjon menn utsatt. Det gjelder Fredrikstad - Haugesund, Strømsgodset - Start og Sandefjord - Ham-Kam.

Publisert av Egil M Solberg | Oppdatert 27.04.2003 kl. 15.54

Av admin | 28.04.2003 04:53:17

Snøvær skaper søndag store problemer på Østlandet. Politiet og Statens vegvesen jobbet søndag på spreng for å få ryddet veier for biler som hadde kjørt seg fast i snøen. Ved 16.30-tiden var det kommet nærmere 30 centimeter snø i Oslo området.

I Fredrikstad var det overvann. Dommeren fant det uforsvarlig å la kampen gå. I Sandefjord stengte også kommunen Storstadion på grunn av overvann. På Marienlyst i Drammen la snøen seg på gresset. Arrangørene bestemte seg for å avlyse kampene.

Reporter Knut Netland og ekspert- kommentator Kjell Inge Bråtveit reiste til Oslo søndag morgen for å dekke kampen direkte på Radio Haugaland.

Nils Halvor Berge, sportslig leder i FK-Haugesund, sier til Radio Haugaland søndag ettermiddag, at klubben nå vil søke Fotballforbundet om kompensasjon for reiskostnaddene klubben har betalt.

– Jeg kan ikke huske at en seriekamp i første divisjon tidligere er blitt avlyst for dårlig vær, sier Berge.