Menu

Fra lille Karmøy til store Europa

Markedssjef Ånen Torvestad i Haugesund Travel vil ha flere Ryanair-destinasjoner fra Haugesund lufthavn på Karmøy.

Av admin | 28.02.2007 11:56:43

«Golondon» som er varemerket til Haugesund Travel er et populært tilbud som stadig flere benytter seg av, også etter at Ryanair gikk ned til tre avganger i uken.

«Goeuropa» er en ny nettside som ble lansert i fjor høst. Den gjør det enklere for folk flest å planlegge sin reise ut i Europa via London Stansted, da Goeuropa har samlet alle sine avganger fra denne flyplassen på en nettside. – I stedet for å søke på hvert enkelt lavprisselskap, kan en nå først søke etter en destinasjon og etterpå finne ut hvilket flyselskap som opererer på denne ruten. På denne måten blir det langt enklere å finne frem på nettet, sier Torvestad til Karmøybladet.

Han tror mange flere nå vil benytte seg av Ryanair til London Stansted og finne det billigste alternativet videre fra ut i Europa enn det som er tilfelle i dag. Aller helst ønsker han at haugalendingene skal bruke Ryanairs tilbud til London så mye at det irske selskapet eller andre lavprisselskap ønsker å opprette direkterute til andre destinasjoner i Europa.

Av Magnus Berning | 28.02.2007 kl.11:5